Bilab Kungälv söker Fordonstekniker

Om jobbet

Vill du utvecklas i ett företag med en framgångsrik historik och vara med i uppbyggnaden av en ny servicemarknadsorganisation med starka varumärken? Har du förmågan att kunna handskas med många uppgifter samtidigt som du levererar utomordentlig service till våra kunder?

Tjänstebeskrivning Fordonstekniker
Vi söker fordonstekniker till vår allmänverkstad. I arbetet ingår främst att utföra service, reparationer, felsökningar samt elarbeten på Volkswagen Personbilar, Volkswagen Transportbilar, Audi och Skoda. Du ansvarar för att kundernas krav och förväntningar infrias genom att utföra arbetet med hög kvalitet.

Kvalifikationer
  • Fordonsteknisk utbildning
  • Kunskaper i fordonskonstruktion, serviceteknik och diagnostiska system
  • Förståelse för vikten av hög service och kundbemötande samt verkstadens processer och nyckeltal
  • Behärskar svenska och engelska väl, i både tal och i skrift
  • B-körkort
Meriterande
  • AC-behörighet
  • Erfarenhet och kunskap av arbete med varumärkena VW, Audi och Skoda
Personliga egenskaper
Vi söker dig med god kommunikations- och samarbetsförmåga. Du ska ha lätt för att skapa långsiktiga relationer till både kunder och medarbetare. Du är effektiv i ditt arbete, kan ta egna initiativ och du har ett flexibelt arbetssätt där du kan arbeta mot flera mål samtidigt, även under tidspress. Du brinner för att ge service och arbetar alltid med viljan att överträffa kundens förväntningar samt att utveckla verksamheten ytterligare.

I denna rekrytering kommer stor vikt att läggas på din personlighet och sociala förmåga.

Ansökan
Intervjuer kommer att ske löpande, tjänsten kommer att tillsättas omgående om lämplig kandidat ansöker. Sista ansökningsdag är 161231.

Är du kvalificerad för tjänsten och känner att detta stämmer in på dig, är du välkommen att maila din ansökan med CV och personligt brev till fredrik.persson@bilab.se Märk ämnesraden i mailet med Fordonstekniker.

Vid frågor om tjänsten, kontakta vår Verkstadschef, Fredrik Persson på telefonnummer: 0303-620 99 eller via e-post: fredrik.persson@bilab.se
Jobbfakta
Kontakt

Ring Fredrik Persson, 0303-620 99

Publicerad

35 dagar sedan

Sista ansökningsdag

31 dec

Om företaget

Bilab Kungälv AB grundades 1963 och är auktoriserad återförsäljare för Audi, Volkswagen personbilar, Volkswagen transportbilar och Scania Lastbilar. Vi har försäljning, serviceverkstad, skadeverkstad, reservdelsförsäljning, biluthyrning samt finansiering i vår anläggning i Kungälv där vi är 90 anställda och omsätter 500 miljoner.