Bilab Kungälv söker Bilplåtslagare

Om jobbet

Vill du utvecklas i ett företag med en framgångsrik historik och vara med i uppbyggnaden av en ny servicemarknadsorganisation med starka varumärken? Har du förmågan att kunna handskas med många uppgifter samtidigt som du levererar utomordentlig service till våra kunder?

Tjänstebeskrivning Bilplåtslagare
Vi söker bilplåtslagare till vår skadeverkstad. I arbetet ingår främst att utföra skadereparationer på Volkswagen Personbilar, Volkswagen Transportbilar,
Audi och Skoda. Du ansvarar för att kundernas krav och förväntningar infrias genom att utföra arbetet med hög kvalitet.

Kvalifikationer
  • Fordonsteknisk utbildning med inriktning kaross och bilplåtslageri
  • Kunskaper i fordonskonstruktion, serviceteknik och diagnostiska system
  • Förståelse för vikten av hög service och kundbemötande samt verkstadens processer och nyckeltal
  • Behärskar svenska och engelska väl, i både tal och i skrift
  • B-körkort
Meriterande
  • Dentrepair
  • Erfarenhet och kunskap av arbete med varumärkena VW, Audi och Skoda
Personliga egenskaper
Vi söker dig med god kommunikations- och samarbetsförmåga. Du ska ha lätt för att skapa långsiktiga relationer till både kunder och medarbetare. Du är effektiv i ditt arbete, kan ta egna initiativ och du har ett flexibelt arbetssätt där du kan arbeta mot flera mål samtidigt, även under tidspress. Du brinner för att ge service och arbetar alltid med viljan att överträffa kundens förväntningar samt att utveckla verksamheten ytterligare.

I denna rekrytering kommer stor vikt att läggas på din personlighet och sociala förmåga.

Ansökan
Intervjuer kommer att ske löpande, tjänsten kommer att tillsättas omgående om lämplig kandidat ansöker. Sista ansökningsdag är 161231.

Är du kvalificerad för tjänsten och känner att detta stämmer in på dig, är du välkommen att maila din ansökan med CV och personligt brev till tord.lindberg@bilab.se Märk ämnesraden i mailet med Bilplåtslagare.

Vid frågor om tjänsten, kontakta vår Verkstadschef, Tord Lindberg på telefonnummer: 0303-620 36 eller via e-post: tord.lindberg@bilab.se
Jobbfakta
Kontakt

Ring Tord Lindberg, 0303-620 36

Publicerad

34 dagar sedan

Sista ansökningsdag

31 dec

Om företaget

Bilab Kungälv AB grundades 1963 och är auktoriserad återförsäljare för Audi, Volkswagen personbilar, Volkswagen transportbilar och Scania Lastbilar. Vi har försäljning, serviceverkstad, skadeverkstad, reservdelsförsäljning, biluthyrning samt finansiering i vår anläggning i Kungälv där vi är 90 anställda och omsätter 500 miljoner.