Beredare inom produktion

Om jobbet

Letar du efter nya utmaningar och vill vara en del av ett ledande bolag? Har du en examen inom maskin eller mekatronik och är intresserad av beredning? Vi har tjänsten för dig! Varmt välkommen med din ansökan redan idag, urval sker löpande.

Dina arbetsuppgifter

För kunds räkning söker vi nu dig som vill arbeta med beredning för ledande konsultbolag. Du kommer att arbeta i projekt inom olika branscher där du är bland annat är delaktig i beredning för produktion och följer upp och testar under produktutvecklingsprocessen. Projekten är varierande, spännande och sker i tätt samarbete med bland annat konstruktörer, geometrisäkrare och fabriker.

Din profil

Är du vår nästa beredningsingenjör?

För att vara aktuell för tjänsten krävs det att du:
  • Har en högskole- alternativt civilingenjörsexamen inom maskin eller mekatronik med inriktning mot produktion.
  • Du kommunicerar flytande på svenska och engelska.
Det är mycket meriterande om du:
  • Har gått på Göteborgsregionens tekniska gymnasium.
  • Har kunskaper inom Team Center och/eller Process Simulate.
  • Har erfarenhet av verktygskonstruktion.
Vi tror att du som söker är hungrig på att komma ut och göra nytta i en utvecklande och utmanade verksamhet. Du trivs med att arbeta i team och ser alltid till att dra ditt strå till stacken och bidra till gruppens resultat. Vi ser också att du är flexibel och resbar då arbete på annan ort kan förekomma.

Villkor

Start: Omgående
Omfattning: Heltid, tillsvidare med inledande provanställning
Lön: Enligt överenskommelse
Placering: Göteborg

Urval sker löpande, skicka in din ansökan redan idag. Varmt välkommen till Framtiden!
Jobbfakta
Kontakt

Ring Sofia Haugland Persson, 0735168990

Publicerad

2 dagar sedan

Sista ansökningsdag

31 dec

Om företaget

Vår kund är ett av Sveriges ledande teknikkonsultbolag. Inom produktutveckling är de specialister på att utveckla sina kunders idéer till färdiga produkter. Vår kund har en stor bredd och blandning av kompetenser inom mekanik, elektronik och mjukvara och projektledning som löper genom hela produktutvecklingskedjan. De arbetar med allt från design, komplett produktionsunderlag och prototypframtagning till verifierad slutprodukt. Till Göteborgskontoret letar de nu efter flera unga talanger. Mer information om vår kund ges vid intervjutillfället.

Som anställd på Framtiden kan du känna dig trygg. Samtliga våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden AB är ett rekryterings- och bemanningsföretag och vår specialitet är Unga Talanger. Det innebär att vi hjälper våra kunder att hitta de bästa medarbetarna som fortfarande är i början av sin karriär. Just nu har vi hundratals lediga jobb.

Framtiden AB arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden AB för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.