Båt & motor mekaniker på västkusten

Om jobbet

Vi söker en båtmotormekaniker till vår verkstad i Havstenssund. Jobbet innebär stor variation beroende på säsong, men i första hand gäller det service och reparation utombordsmotorer, montering och installation av div utrustning på nya båtar. På hösten är det mest upptagning rekond och vinterkonservering.

Du bör helst ha erfarenhet från likande bransch sedan tidigare. Vara ordningsam och strukturerad, och vi sätter stor vikt på att du passar in i vårt övriga team på GBM.

Är du intresserad av att jobba med båtar på heltid, sänd in din ansökan till oss snarast. Vi avser att tillsätta platsen under hösten, och intervjuer sker löpande.

Se mer om tjänsten på vår hemsida: http://www.gbm.se/framtidensmedarbetare/
Jobbfakta
Ort
Tanum
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Industri & Anläggning
Underkategori
Reparatörer
Publicerad

16 dagar sedan

Sista ansökningsdag

4 dec

Om företaget

GBM Marin är en av landets mest erfarna båtföretag med ursprung sedan 1945. Vi ligger helt invid farleden i Havstenssund i norra
Bohuslän. Mitt i den skärgård som vi och många andra kallar för världens vackraste skärgård Vi är ett helserviceföretag med båt & motor försäljning där vi representerar flera av landets starkaste varumärken. Vi har även tillbehörsbutik, marina och serviceverkstad, samt vinterförvaring av kunders båtar.


Hitta hit

Visa var