Bästa mixen som IT- säljare och support till startupföretag

Framtiden · Data & IT · 1 jan

Om jobbet

Har du ett stort intresse för IT och teknik och vill ha ett arbete där du får ta nytta av dina kunskaper samtidigt som du kan ha en social och utmanande roll som säljare?

Vi söker nu för kunds räkning en person som skall arbeta med support och sälj inom IT och teknik till ett spännande startupföretag i Göteborg!

Dina arbetsuppgifter

Företaget arbetar med leverans av olika typer av IT-tjänster. Det kan vara installation av nya system, nätverk eller hårdvaruprodukter som skrivare eller datorer. Det kan också vara nya applikationer som skall införas i företag eller en förfrågan om att få en ny webbportal.

Du kommer sitta i en varierad roll som säljare och med support och hantera detta.

Som säljare kommer du aktivt jobba med försäljning mot nya kunder. Du sköter hela processen från kontakt, möten till affär.

I supportrollen kommer du ta emot ärenden via telefon och mail från redan befintliga kunder som köpt företagets tjänster och hjälpa de med drift av produkter eller lösa andra IT-relaterade uppgifter.

Det är ett varierat jobb där den ena dag inte är den andra lik. Vissa veckor kan det vara full fokus på support då kunderna ringer och behöver din hjälp, vissa veckor innebär telefonsamtal och möten för att skaffa fler kunder.

Det är även ett självständigt jobb där du kan jobba på distans, men också ett krävande då det gäller att hålla hög service och tillgänglighet hela tiden.

Du kommer ha en kontorsplats i trevliga lokaler i centrala Göteborg att utgå ifrån. Den tiden du är ute och jobbar med försäljning är du oftast inte på plats utan på möten hos kunder.

Arbetet är på ett startupföretag där det idag arbetar en person tillsammans med ett antal konsulter vid olika behov.

I början av anställningen kommer du få gå en säljutbildning som utfärdar certifikat inom sälj.

Din profil

Vi söker dig som har ett stort intresse och kunskap av IT och teknik och som även vill arbeta i en social roll som säljare.

Du skall som person vara flexibel då dagarna kan se väldigt olika ut, samt att du kommer träffa på olika typer av kunder med olika behov. Du skall även vara självdrivande och brinna för att komma med nya idéer och lösningar.

Skallkrav:
  • Bred kunskap av IT och teknik så som om servrar, nätverk, installation och hårdvara
  • Kunskap om Windows 7/8/10
  • B-körkort
  • Svenska och engelska i tal och skrift
Meriterande
  • Kunskap om företags-IT med domäner och system
  • Tala tyska
  • Egen bil
Vi lägger stor vikt vid personlighet och hur djupa dina tekniska kunskaper är.

Villkor

Start: Efter årsskiftet
Placeringsort: Göteborg
Lön: Enligt överenskommelse + provision

Urvalsprocessen sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista annonseringsdag, tveka därför inte med att skicka in din ansökan!
Jobbfakta
Ort
Göteborgs stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Data & IT
Försäljning
Underkategori
Support
Kontakt

Ring Emilia Persson, 0723019519

Publicerad

5 dagar sedan

Sista ansökningsdag

1 jan

Om företaget

Vår kund är ett nystartat företag som levererar och erbjuder olika typer av IT-tjänster. Installation och implantation av nya produkter som nätverk, system och skrivare. Företaget sköter även driften av många produkter hos sina kunder.

De vänder sig till mindre bolag som själva inte har en IT-avdelningen men behöver samma hjälp och utveckling kring IT och teknik som stora företag som har specialiserade personer på plats.

Idag finns en fast anställd på företaget och med den tillväxt som företaget är i nu behöver de minst en till på plats för att kunna fortsätta växa.

För rätt person finns möjlighet till delägarskap i framtiden.

De håller till i trevliga lokaler i centrala Göteborg.

Som anställd på Framtiden kan du känna dig trygg. Samtliga våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden AB arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden AB för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.