Bafab expanderar, byter namn till Rekomo och söker säljare i Göteborg!

Om jobbet

Rekomo erbjuder inte bara nya och begagnade kontorsmöbellösningar. Vi erbjuder ett helt nytt sätt att tänka när det gäller att förena ergonomi och design med prisvärda och miljövänliga arbetsplatser! Vi fortsätter att växa och i samband med lanseringen av vårt nya namn Rekomo växlar nu upp och söker tillsammans med Oddwork en Säljare till vårt showroom/lager i Göteborg.

Med stora inköpsvolymer, snabb omsättning samt låga hyr- och försäljningspriser ska vi skapa ett hållbart, miljövänligt och slutet kretslopp av märkeskontorsmöbler. Vi har allt ifrån mindre kända designers till exklusiva märkeskontorsmöbler som Fritz Hansen, Bruno Mathsson och Herman Miller. Vårt mål är att som nytänkande innovatör inom möbelindustrin få svenska företag att tänka i nya banor. Att tänka på miljön och sin ekonomi utan att tumma på kvaliteten och designen. Sedan 1992 har Rekomo (Bafab) vuxit till ett fullserviceföretag med 10000m2 stora lokaler i Sveriges tre största städer.

Om tjänsten som Säljare hos Rekomo
Som Säljare hos Rekomo kommer du vara kundernas primära kontakt med företaget. Du ansvarar för att erbjuda den vägledning, information och inspiration som krävs vid planering av koncept och inköp av kontorsinredning. Utefter kundens behov utformar du en helhetslösning anpassad efter kundens situation och önskemål, där du tar hänsyn till vad för möbler kunden har att sälja och vilka nya möbler kunden är intresserad av. Utifrån detta skapar du en idé och ett upplägg som är specifikt anpassat för kunden, ett erbjudande som är gynnsamt för såväl kunden som för Rekomo.

Du driver försäljningsprocessen helt på egen hand från första kontakt, erbjudande till avslut och uppföljning med ambitionen att med personlig och professionell service i toppklass uppnå de budget- och försäljningsmål som du och Rekomo har. Utöver detta har du också ansvar över att per telefon och mail hjälpa intressenter och potentiella kunder med det de kan tänkas behöva, allt från att besvara enklare frågor till att boka in dem för konsultationer.

Vi söker dig som...
... är en person med driv, energi och gärna ett intresse för färg och form! Oavsett vilken miljö din befinner dig i är du alltid nyfiken på nya människor, vilket visar på din sociala kompetens. Du är ödmjuk, prestigelös och bidrar gärna med din personlighet samtidigt som du tycker om att glädjas och uppmuntras av andras vilket gör dig till en naturlig teamspelare. Som person är du strukturerad, lösningsorienterad, initiativrik och flexibel något som gör att du gärna tar dig an nya utmaningar.

Du drivs av försäljning, att skapa nya affärsmöjligheter och ser positivt på att arbeta med ansvar mot budget och uppsatta mål som du alltid satsar på att överträffa!

Vad Rekomo erbjuder dig
Hos Rekomo erbjuds du en betydelsefull, varierande roll i en härlig arbetsmiljö där rätt person ges mycket goda möjligheter att växa och utvecklas tillsammans med företaget! Du kommer arbeta heltid med en god grundlön och bonus som baseras på dina försäljningsresultat.

START: Enligt överenskommelse

PLATS: Göteborg

OMFATTNING: Heltid

LÖN: Fast lön + rörlig del

KONTAKT: Talent Manager Emma Kavsjö, emma@oddwork.se (för frågor om tjänsten, ej ansökningar)

SISTA ANSÖKNINGSDATUM: 2016-11-11

Är detta du? Skicka in din ansökan med CV omgående då platsen kan bli tillsatt innan sista ansökningsdag! Vi ser fram emot att höra av dig.

Oddwork startades av tre studenter utifrån Handelshögskolan i Göteborg 2011. Vi kopplar samman talanger med företag över hela Sverige inom försäljning, ekonomi och kundtjänst. Vi lever utifrån att personlighet är A & O och att människor är bäst på det man verkligen brinner för. Därför vill vi på Oddwork alltid veta vem du är, vad du vill och framförallt vad du brinner för! Det är så vi kopplar samman rätt talang med rätt företag och skapar nästa karriärsäventyr.
Jobbfakta
Ort
Göteborgs stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Försäljning
Publicerad

10 dagar sedan

Sista ansökningsdag

11 nov

Om företaget