B-chaufförer sökes för utkörning av matkassar

Om jobbet

Information om uppdraget

Är du student och vill jobba extra med att köra matkassar? Har du B-körkort och vana av att köra bil i Göteborg? Då har vi jobbet för dig!
Vi söker nu B-chaufförer till en av våra kunder i Göteborg. Vår kund är ett stort nationellt företag inom lager och logistik.

Arbetet innebär att köra ut matkassar till kunder runt om i Göteborg. Detta görs på måndagkvällar ca 16.00-22.00 och du bör därför vara tillgänglig för jobb då. Varje arbetspass utgår från vår kunds terminal i Högsbo/Sisjön och du kommer vara dedikerad till denna terminal men vara beredd på att få jobba på annan terminal ibland. Uppdraget startar med ett upplärningstillfälle och sedan ska man vara självgående.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:
  • Köra ut matkassar till kunder runtom i Göteborg
  • Sortera, packa, lossa och lasta gods.
För att vara aktuell för tjänsten krävs det att du har minst 1 år kvar på dina studier och ser långsiktigt på denna tjänst.

Du kommer vara anställd hos StudentConsulting och vara uthyrd som konsult till vår kund.

Kunskaper för uppdraget

Du som söker måste ha B-körkort, stor vana av bilkörning i Göteborg, bra lokalkännedom och gärna tidigare erfarenhet av arbete som chaufför. Du ska kunna jobba måndagkvällar under hösten och vintern. Du är alert, serviceinriktad och inte är rädd för att ta i då arbetet i vissa avseenden kan vara tungt. För att vara aktuell för tjänsten krävs det även att du studerar eller har en annan sysselsättning på minst 50% och kommer fortsätta ha det minst 1 år framåt. Att kunna hålla huvudet kallt i stressiga situationer och arbeta strukturerat är av stor vikt.

Låter det intressant? Uppdraget beräknas starta omgående så sök redan idag då urval och intervjuer sker löpande.
Jobbfakta
Ort
Göteborgs stad
Anställning
Deltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Transport & Logistik
Underkategori
Distribution
Publicerad

27 dagar sedan

Sista ansökningsdag

6 jan

Om företaget

StudentConsulting är ett bemanningsföretag specialiserat på studenter, akademiker och unga i karriären. Vi sysselsätter över 10 000 personer till våra kunder på del- och heltid inom yrkesområden så som ekonomi, kundservice, administration, IT, försäljning, logistik och produktion. Meet your future - Tillsammans med oss!