Avdelningsassistent sökes till spännande myndighet i göteborg!

Om jobbet

Trivs du att arbeta i en servicefunktion och att hålla många bollar i luften? Har du ett intresse för offentlig förvaltning eller myndigheter och älskar att arbeta i en varierad roll? Då är det dig vi söker!

Information om uppdraget

Academic Work söker för kunds räkning en Avdelningsassistent för ett uppdrag på deltid under tre månader med möjlighet till förlängning.

Vår kund är en statlig myndighet i centrala Göteborg som arbetar på regeringens uppdrag. Du kommer som avdelningsassistent få möjligheten att arbeta på alla myndighetens avdelningar och få vara en del i den dagliga verksamheten.

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos kunden.

Arbetsuppgifter

Som avdelningsassistent kommer du arbeta i en bred assisterande roll och vara beredd att hoppa in på de enheter där behovet finns. Du kommer arbeta med ett flertal administrativa arbetsuppgifter, bland annat förbereda dagordning till möten, föra minnesanteckningar och vara delaktig i presentationer på möten.
Du kommer även få arbeta med att organisera praktiska detaljer kring möten och konferenser som hålls på myndigheten.

Du kommer även:
  • Jobba med arkivering och registrering av handlingar
  • Hantera större utskick till intressenter
  • Hantera semesterlistor och kalendarium
  • Agera övrigt administrativt stöd till enheterna.
Tjänsten passar dig som trivs att arbeta i en servicefunktion och vill få praktisk erfarenhet av att arbeta i en myndighet.

Vi söker dig som

Du har tidigare arbetslivserfarenheter och det är meriterande med erfarenhet från offenlig förvaltning. Du har lägst en gymnasial utbildning eller annan likvärdig utbildning. Utöver detta har du en god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på såväl svenska som engelska.

Som person är du energisk och sprider mycket energi på din arbetsplats. Du är initiativtagande och är inte rädd för att ställa om dina arbetsuppgifter efter förändrade förutsättningar. Då rollen innebär varierande arbetsuppgifter söker vi även dig som är flexibel och prestigelös.

Övrig information
  • Start: Omgående.
  • Omfattning: Flexibelt schema ca 20 timmar / vecka.
  • Placering: Centrala Göteborg.
  • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
  • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på gbg02@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där!
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.

* Vårt erbjudande till dig som heltidskonsult hos Academic Work inkluderar utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef också rabatter och erbjudanden genom vår konsultportal. Läs mer om vårt erbjudande här

Skydd för din personliga integritet
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Ort
Göteborgs stad
Anställning
Deltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Administration
Underkategori
Assistent
Publicerad

39 dagar sedan

Sista ansökningsdag

12 dec

Om företaget

Vår kund är en statlig myndighet i centrala Göteborg med hög specialistkunskap inom sitt område.