Automationsingenjör

Om jobbet

Tjänstebeskrivning

Elsta söker nu en automationsingenjör, gärna inriktning mot maskinsäkerhet.

Tjänsten innefattar många olika kontaktytor vilket gör det viktigt med mycket god social kompetens och god samarbetsförmåga.
Du trivs att arbeta i projektform och samarbeta med andra, men är också trygg i att arbeta självständigt.
Flytande svenska och engelska i tal och skrift är ett krav. Ytterligare språk är meriterande. Erfarenhet från att arbeta utomlands och med andra kulturer är meriterande.

Som person förväntar vi oss att du är analytisk, strukturerad och har god förmåga att planera och organisera. Du är ansvarstagande, har hög arbetsmoral och en stark vilja att lyckas. Du är van att arbeta målstyrt och resultatorienterat.

Du är trygg i dig själv, inte rädd för att tänka nytt och bra på att hitta lösningar på de mest komplexa utmaningar. Du inger förtroende för dina medarbetare och har ett nära samarbete med din chef.

Känner du igen dig i beskrivningen ovan, är du duktig, driven och engagerad och vill bli en del av vår kunds kompetenta team?
Tveka då inte att skicka in din ansökan!

Kvalifikationer

För att lyckas i rollen som automationsingenjör hos vår kund så vet vi att du brinner för teknik och har en vilja att lösa de problem som kan uppstå.
Du har minst gymnasieutbildning inom automation eller motsvarande erfarenhet, god mekanisk förståelse och gärna erfarenhet av fordonsindustrin eller kärnkraftsindustrin.
Vi ser gärna att du är senior

Krav

Gymnasieutbildning inom automation eller motsvarande erfarenhet,
PLC programering
Siemnes 7
Flytande engelska och svenska
Du ser inga problem i olika arbetstider.
Jobbfakta
Ort
Göteborgs stad
Anställning
Heltid
Projekt- / Visstidsanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör
Kontakt

Ring Marie Sjöberg, 0705-865806

Publicerad

37 dagar sedan

Sista ansökningsdag

29 okt

Om företaget

Premier är ett bolag som har varit verksamt sedan 1993 och vårt mål har sedan starten varit att erbjuda våra kunder bästa möjliga service.

Vår målsättning är att alltid försöka överträffa våra kunders och medarbetares förväntningar.

Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag som erbjuder flexibla bemanningslösningar vilket gör våra kunder mer konkurrenskraftiga på deras respektive marknad.

Som konsult hos Premier är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma anställningvillkor som våra kunders anställda genom kollektivavtal.

Som konsult hos oss får du en konsultchef som hjälper dig i ditt val av uppdrag och ger dig tips och råd hur du kan utvecklas i arbetslivet. Du får även möta olika företagskulturer och får erfarenhet från olika branscher vilket gör att du utvecklar din kompetens som gör dig till en mer attraktiv medarbetare.