Auktoriserad Sjuksköterska sökes för nyskapade och spännande kundservicetjänst

Om jobbet

Just nu söker vi en initiativrik medarbetare till Sana Pharma som är verksamma inom läkemedelsindustrin. Tjänsten är som kundservicemedarbetare inom farmaceutiska hälsoprodukter. I denna tjänst ansvarar du för kundserviceuppgifter samt operativa och administrativa uppgifter. Positionen är en del av en större kundtjänst på Sana Pharmas kontor i Uddevalla och du rapporterar direkt till Customer Service Manager.

Information om uppdraget

Academic Work söker för Sana Pharmas räkning en auktoriserad och hälsocertifierad kundservicemedarbetare som drivs av att hjälpa människor till att få en bättre vardag. Sana Pharma är en internationell leverantör av kosttillskott, medicinsk utrustning och receptfria läkemedel från växter. De är inne i en stark expansiv fas och för att fortsätta sin framgång vill de rekrytera och utveckla engagerade medarbetare som älskar att arbeta med kundkontakt och rådgivning till deras kontor i Uddevalla. De är ett företag som bryr sig mycket om sina anställda och erbjuder därför goda förmåner i form av kontinuerlig kompetensutveckling, varierande och utmanade arbetsuppgifter, dynamiskt socialt arbete.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Sana Pharmas önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic
Work

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Sana Pharma.

Arbetsuppgifter

Som kundtjänstmedarbetare för detta spännande företag kommer du arbeta med att hantera inkommande samtal och besvara frågor kring företagets produkter. Produkterna är naturbaserade OTC Läkemedel och kravet på dig är att du ska ha god kunskap inom läkemedel för att ge professionell och trygg service till kunderna. Du kommer personligen att ansvara för specifika produkter och förväntas därför ha en särskilt god kunskap kring dessa. Du kommer även att hantera en del administrativa uppgifter.

Du kommer till exempel att:
 • Agera kundservice, hantera inkommande och utgående telefonsamtal, mail och post.
 • Hålla dig själv helt uppdaterad kring produkterna och kommunicera korrekt produktinformation till dina kunder.
 • Genomföra administrativa uppgifter, loggning och dokumenation i datorsystem.
 • Vid behov bistå marknadsavdelningen med div. marknadsaktiviteter, översätta och skriva texter.
Tjänsten passar dig som motiveras av att hjälpa människor och har service ända ut i fingerspetsarna. Som person ser du och bryr dig om människan på andra sidan telefonen och vill ge denne den bästa möjliga servicen. Vi tror även att du har tidigare erfarenhet av att arbeta i olika datorsystem eller åtminstone en vana av IT så att du snabbt kan sätta dig in i systemen som finns där. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av att arbeta inom sjukvård och att du kan nyttja denna kunskap i att guida kunden utifrån dennes behov.

Vi söker dig som

Vi söker dig som:
 • Har tidigare bakgrund som auktoriserad sjuksköterska/ farmaceut/ sjukvårdspersonal.
 • 1-2 års erfarenhet av läkemedelsindustrin/ apotek/ sjukhus.
 • Besitter generella IT-kunskaper och officepaketet.
 • Obehindrad svenska/ engelska i tal och skrift.
Det är meriterande om du:
 • Har tidigare erfarenhet inom sälj.
 • Har tidigare erfarenhet och känner en trygghet med telefon som arbetsverktyg.
 • Behärskar norska i tal och skrift.
Som person är du en orädd och entusiastisk människa som identifierar mål, genomför aktiviteter och arbetar självständigt för att uppnå önskat resultat. Du drivs av att skapa relationer och agerar utåtriktat, kunden är alltid prioriterad i första hand för dig. Vidare ser vi att du agerar lugnt, stabilt och kontrollerat i stressiga situationer. Du har förmågan att flexibelt prioritera och fokusera på de för stunden viktigaste arbetsuppgifterna, även vid hög arbetsbelastning.

Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Heltid
 • Placering: Uddevalla
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på gbg01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet. Hos oss kan du arbeta som uthyrd konsult på specifika kunduppdrag eller bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet. Läs mer på www.academicwork.se.

Skydd för den personliga integriteten
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Ort
Uddevalla
Anställning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Hälsa & Sjukvård
Underkategori
Sjuksköterska
Publicerad

12 dagar sedan

Sista ansökningsdag

26 dec

Om företaget

Sana Pharma Group är en internationell leverantör av kosttillskott, medicinsk utrustning och receptfria läkemedel från växter. Dotterbolag finns i Norge, Sverige, Danmark, Finland, Island, Tjeckien och USA med ca 200 anställda och en omsättning på över 500 MSEK. Med egen Forskning- och Utvecklingsavdelning har vi fokus på att leverera väldokumenterade produkter av hög kvalitet. Sana Pharma Groups mest välkända varumärke/produkt är VitaePro. Vår drivkraft är att hjälpa människor till att få en bättre vardag. Vi är angelägna om att utveckla en organisationskultur som bygger på våra värdegrunder; Nyskapande, Modig, Ansvarstagande och Respektfull.