Återförsäljare till Plaxpack AB

Plaxpack AB · Försäljning · 19 dec

Om jobbet

Har du ett utmärkande driv och brinnande intresse för att göra affärer? Har du tidigare erfarenhet av uppsökande försäljning och vill utvecklas inom B2B-försäljning? Här får du med ambitionen att bli en riktig stjärnsäljare möjlighet att ta nästa steg i din karriär. Som säljare hos oss bygger du upp din egen kundlista utifrån ett eget geografiskt distrikt. Rollen som säljare innebär att du är rådgivande kring olika produkter och lösningar, samt jobbar mot tydliga mål. För att uppnå dina mål har du tillgång och hjälp av en kompetent säljorganisation.

Beskrivning av kvalifikationer

Du ska ha ett eget aktiebolag och vara egen återförsäljare åt Plaxpack AB. Vi ger dig förutsättningar att klara detta genom att erbjuda dig ett introduktionsprogram innehållande utbildning, coachning och mentorskap. Vi söker dig som är målinriktad och har ett enormt eget driv. Det är viktigt att du har ett strukturerat arbetssätt och en vilja att arbeta offensivt med kundanskaffning för att nå uppsatta mål. Du har erfarenhet av uppsökande säljverksamhet och du behärskar svenska bra i såväl tal som skrift.Andra språkkunskaper är meriterande. För att trivas hos Plaxpack AB behöver du vara trygg, social och ansvarstagande. Körkort är ett krav.
Jobbfakta
Ort
Göteborgs stad
Anställning
Heltid
Franchise
Yrkesområde
Försäljning
Underkategori
Säljsupport
Kontakt

Mejla eller ring Mishel, 072-039 53 46

Publicerad

44 dagar sedan

Sista ansökningsdag

19 dec

Om företaget

Plaxpack är ett aktiebolag som grundades 2015 och arbetar med förpackningar, engångsmaterial och hygienartiklar. Idag har Plaxpack ett samarbete med ett produktions företag i U.A.E som heter Falcon Pack och är certifierat enligt ISO 9001, 14001 och 22000.