Asfalts- och anläggningsarbetare

Om jobbetAsfalts-
och anläggningsarbetare


Nu söker vi flera asfalts- och
anläggningsarbetare på heltid för anläggningsprojekt i Göteborg med omnejd. Vi utför asfalt-mark och anläggningsarbeten åt kommuner, industrier, fastighetsbolag och väg-och bostadsrättsföreningar i Göteborg. Vi har kontor och verkstad i egna lokaler i Grimbos industriområde på Hisingen.

Arbetsuppgifter

Som asfalts- och anläggningsarbetare ingår du i ett arbetslag där dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att utföra alla slags beläggningsarbeten, såsom nyläggning av körvägar, industriplaner, gång- och cykelvägar, mm. Samt underhåll och reparationsarbeten.

Din profil

Du är pålitlig, stabil och arbetsam
och tycker om att bidra till en positiv stämning i arbetslaget.

Din bakgrund

Du har en lämplig gymnasial utbildning och tidigare erfarenhet från beläggningsverksamhet är ett krav. Du har körkort B och C är meriterade.

Vi erbjuder
dig


Att få arbeta i ett företag med positiv stämning och ambitioner. Vår personal är erfaren och välutbildad.

Kontakt

För frågor om tjänsten vänligen kontakta Lars Liljegren på 0709-230753.

Ansökan

Vänligen skicka in din ansökan snarast då urval sker löpande.

Välkommen
med din ansökan!


Göteborgs Väg & Anläggningsbyrå AB är ett anläggningsföretag med lång erfarenhet. Vi utför asfalt-mark och anläggningsarbeten åt kommuner, industrier, fastighetsbolag och väg-och bostadsrättsföreningar i Göteborg, Mölndal, Kungälv och Kungsbacka med omnejd. GVAB startades 1977 och har sedan starten månat om miljön och arbetar aktivt med miljö- och kvalitetsarbete inom företaget. Vi är certifierade i enlighet med ISO 9001, ISO 14001 och OHSAS 18001.

Göteborgs Väg & Anläggningsbyrå AB (GVAB) grundades 1977 och drivs idag av Jan Liljegren. Vi har kontor och verkstad i egna lokaler i Grimbos industriområde på Hisingen. På GVAB har vi sju fokusområden inom vilka vi har gedigen erfarenhet och kunskap. Våra medarbetare är erfarna och har den utbildning som krävs för att utföra uppdragen på ett effektivt sätt.
Jobbfakta
Ort
Göteborgs stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Industri & Anläggning
Underkategori
Anläggningsarbete
Publicerad

59 dagar sedan

Sista ansökningsdag

25 okt

Om företaget