Armerare/betongare sökes

Om jobbet

Jobbeskrivning

För kunds räkning söker vi efter duktiga armerare/betongarbetare med start omgående. Uppdrag är förlagt i Göteborg och pågår 4-6 veckor till att börja med.

Vi ser att du som söker bör ha några års praktisk erfarenhet av arbete med de olika momenten inom formning, armering och gjutning, samt tidigare erfarenheter från bygg- och anläggningsbranschen. Du får gärna inneha körkort och bil. Yrkesbevis är meriterande men gedigen erfarenhet är det viktigaste. Stor vikt kommer att läggas på tidigare referenser samt utförda projekt.

Personliga egenskaper

Som person är du flexibel och gillar att hugga i där det behövs. Är du ansvarsfull, driftig och flexibel?
Sök denna tjänst redan nu!
Jobbfakta
Ort
Göteborgs stad
Anställning
Heltid
Projekt- / Visstidsanställd
Antal Tjänster
3
Yrkesområde
Bygg & Hantverk
Publicerad

9 dagar sedan

Sista ansökningsdag

11 dec

Om företaget

Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av personal inom yrkesområdena industri, lager, bygg, el, administration, försäljning och kundservice. Uniflex är noterat på Nasdaq Stockholm, Small Cap, och finns i Sverige, Norge, Finland och Tyskland. I Sverige är vi drygt 4 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Bemanningsföretagen och Sveriges byggindustrier och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitéts- miljö- och arbetsmiljöcertfierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt OHSAS 18001.

På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi friskvårdsbidrag och andra förmåner till våra anställda. Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra ledstjärnor affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande.