Arbetsledare till Hus 2 Göteborg

Om jobbet

Som medarbetare på Skanska får du vara med och bidra till ett bättre samhälle. Vi bygger bostäder och fastigheter för framtiden. Vårt fokus ligger på säkerhet och grönt byggande, där vi är världsledande! Inom Skanska finns det stora utvecklingsmöjligheter och den främsta tillgång är våra kompetenta medarbetare. För att stärka oss ytterligare söker vi en arbetsledare till vårt distrikt Hus 2.

Vill du vara med och leda vårt duktiga byggteam?

Hus Göteborg har många spännande projekt framför sig. Vi söker nu arbetsledare som vill vara med och bidra till Skanskas framgång. Du kommer att arbeta ute i produktionen och kommer att ha en varierad vardag där arbetet växlar mellan praktiskt arbete och administration. Att stötta yrkesmedarbetarna är en viktig del av ditt arbete och du ansvarar för att planera, leda och fördela deras arbete. I rollen ingår även att upprätta arbetsbeskrivningar över olika arbetsmoment och se till att dessa utförs så säkert och effektivt som möjligt. Du kommer även att hålla i genomgångar och uppföljningar inom arbetsmiljö och ha kontakt med underentreprenörer, beställare och leverantörer.

Engagerad ledare som driver motiverar

För att lyckas i rollen tror vi att du har byggteknisk utbildning eller motsvarande erfarenhet inom branschen. Du bör ha ett par års erfarenhet av liknande roll och känna dig bekväm med att leda, bygga och motivera team. Då en stor del av arbetet består av att samordna och leda utgår vi från att du är drivande och har förmåga att se och ta tillvara på den kompetens som finns hos övriga medarbetare. Då arbetet innehåller viss administration och ekonomi är det meriterande om du har erfarenhet av detta och är trygg med att arbeta med siffror och digitala verktyg. Du kommer att vara en viktig förebild för oss både internt som externt, så det är viktigt att du delar Skanskas värderingar. http://www.skanska.se/sv/Om-Skanska/Vara-varderingar/
Vi lägger stort värde vid personlig lämplighet.

Ansök idag - vi rekryterar löpande

Vi vill ha med dig i processen, så vi behöver din ansökan nu, dock senast den 15 december. Tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag, så vänta inte med att söka.
Skicka din ansökan med CV och personligt brev via länken nedan. För att garantera en säker och rättvis rekryteringsprocess tar vi inte emot ansökningar via e-mail eller post.

Har du några frågor? Kontakta rekryterande chef Charlotta Cvach på 010-448 40 67.

Vi ser fram emot din ansökan!
Jobbfakta
Publicerad

23 dagar sedan

Sista ansökningsdag

15 dec

Om företaget

Skanska är ett av världens ledande projektutvecklings- och byggföretag med verksamhet inom hus- och anläggningsbyggande samt utveckling av bostäder och kommersiella lokaler. I Sverige har företaget cirka 11 000 medarbetare. Intäkterna för byggverksamheten uppgick 2013 till cirka 33 miljarder kronor. Verksamheten inom bostadsutveckling sålde under 2013 cirka 1600 nya hem. Skanska erbjuder även tjänster inom offentlig privat samverkan.