Arbetsledare Losshållning - Västra Götaland

Om jobbet

Skanska Asfalt och Betong AB är ett dotterbolag till Skanska Sverige och består av regionerna Bergmaterial, Asfalt, Betong samt Infraservice. Region Bergmaterial har ca 370 anställda och är landets största leverantör av bergmaterialprodukter. Vi har verksamhet över hela landet i form av täkter, terminaler och entreprenader.

Losshållningen är en del av Region Bergmaterial och har som huvudsaklig uppgift att borra och spränga berg, i huvudsak i bergtäkter, men även på andra projekt där berg förekommer, såsom i diverse entreprenadjobb.

Till Losshållningen i Västra Götaland söker vi nu en

Engagerad och drivande arbetsledare

Som arbetsledare på Losshållningen ansvarar du för att planera, leda och fördela det dagliga arbetet i projekten. Du säkerställer att produktionen i våra entreprenad- och anläggningsprojekt utförs på ett säkert och effektivt sätt samt att vi når uppsatta mål.

Att upprätthålla täta kontakter med underentreprenörer, våra beställare och leverantörer är en viktig del av ditt arbete, likväl som kontinuerlig ekonomisk styrning och uppföljning av verksamheten.

Dina arbetsuppgifter är väldigt varierande och växlar mellan praktiskt losshållningsarbete ute i täkten och mer administrativa sysslor.

Placeringsort är Göteborg, Lidköping eller närliggande ort i Västra Götaland.

Säkerhet i arbetet är A och O för dig!

Du som passar som arbetsledare hos oss är en positiv och engagerad person som har lätt för att få med dig medarbetarna. Du är strukturerad och ordningsam och du tycker om att planera och organisera arbetet och verksamheten, alltid med säkerheten i fokus.

Flexibilitet och driv har du i mängder och du är inte rädd för att hugga in och hjälpa till i produktionen.

Du har också:
  • Någon form av teknisk utbildning eller motsvarande erfarenhet
  • Erfarenhet av arbetsledande roll inom bygg- eller anläggningsbranschen
  • Viss erfarenhet av ekonomistyrning
  • God datorvana samt erfarenhet av Officepaketet
  • Bra språkkunskaper i svenska och engelska
  • Körkort.
Vi behöver din ansökan senast 31 oktober!

Men vänta inte - ansök redan nu genom att skicka in ditt CV och ett personligt brev. Vi arbetar löpande med ansökningarna.

Om du har några frågor kring tjänsten får du gärna kontakta Produktionschef Johan Eliasson på 010-448 60 47.

Välkommen till Skanska!
Jobbfakta
Ort
Göteborgs stad
Anställning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Industri & Anläggning
Publicerad

7 dagar sedan

Sista ansökningsdag

31 okt

Om företaget

Skanska är ett av världens ledande projektutvecklings- och byggföretag med verksamhet inom hus- och anläggningsbyggande samt utveckling av bostäder och kommersiella lokaler. I Sverige har företaget cirka 11 000 medarbetare. Intäkterna för byggverksamheten uppgick 2013 till cirka 33 miljarder kronor. Verksamheten inom bostadsutveckling sålde under 2013 cirka 1600 nya hem. Skanska erbjuder även tjänster inom offentlig privat samverkan.