Arbetsledare

Om jobbet

Peab Grundläggning AB - ett dotterbolag i Peabkoncernen - är ett av Sveriges största företag inom spontning, pålning, borrning och grundförstärkning. Grundläggning är ett viktigt och många gånger tekniskt komplicerat arbete som innebär allt från geotekniska lösningar till professionellt genomförda entreprenaduppdrag.

Inom Peabkoncernen lägger vi grunden för hus, broar, hamnar och spår samt engagerar oss i hela produktionskedjan. Som arbetsledare kommer du att ingå i teamet i region väst där placeringsort för tjänsten är Göteborg och arbeten sker över hela västra och mellersta Sverige. I region väst händer mycket spännande framöver och vi har många intressanta projekt framför oss. Peab Grundläggning är ledande inom sitt område och du erbjuds en utmanande och varierande tjänst i en växande verksamhet.

I rollen som Arbetsledare arbetar du nära dina platschefer med ledning av projekt; från planering och arbetsberedning till genomförande och uppföljning. Du ansvarar för att leda ditt arbetslag ute på byggarbetsplatsen i den dagliga verksamheten mot uppsatta projektmål, och får möjligheten att driva arbetet tillsammans med duktiga och engagerade yrkesarbetare.

Detta är en tjänst med många kontaktytor där du har dialog med såväl leverantörer som underentreprenörer, men också ett ansvar gentemot kunden att kommunicera och arbeta serviceinriktat med deras intresse i fokus.

Vi söker dig som har en eftergymnasial utbildning inom bygg- eller anläggning. Som person är du uthållig, kreativ och tydlig. Vidare är du självgående och har god datavana. Tjänstens natur kräver ett lugn, en öppenhet för förändringar och ett maskinintresse - du vill och kan ta ansvar för ditt och ditt teams arbete och sätter teamanda och service högt i kurs! B-körkort är ett krav.

Tjänsten är på heltid med tillträde snarast.

I Peab blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens påarbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Linda Emanuelsson, personal, 031-998104,
Jobbfakta
Ort
Göteborgs stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Organisation & ledning
Bygg & Hantverk
Kontakt

Ring Linda Emanuelsson, personal, 031-998104

Publicerad

8 dagar sedan

Sista ansökningsdag

20 nov

Om företaget

Peab är en stor koncern som spänner över många verksamheter. Samtidigt har vi en stark lokal närvaro som gör att vi kan jobba nära våra kunder oavsett var i landet de befinner sig. Detta gör att det hos oss finns möjlighet att jobba och utvecklas inom varierande yrkeskategorier och skiftande arbetsområden.

Vi på Peab strävar efter att vara branschens bästa arbetsplats. Vi vill att våra medarbetare ska tycka att det är roligt att gå till jobbet, att de ska trivas, utvecklas och växa. Utvecklingsmöjligheterna på Peab är därför stora, och vi kan erbjuda förmåner utöver det vanliga.