Om jobbetArbetsledare

Nu söker vi en arbetsledare till våra anläggningsprojekt i Göteborg med omnejd. Du erbjuds en spännande roll där du kan påverka och vara med och driva utvecklingen av verksamheten. Vi utför asfalt-mark och anläggningsarbeten åt kommuner, industrier, fastighetsbolag och väg-och bostadsrättsföreningar i Göteborg. Vi har kontor och verkstad i egna lokaler i Grimbos industriområde på Hisingen.

Arbetsuppgifter

Som arbetsledare har du en viktig roll i verksamheten och arbetar både med kollegorna ute i produktionen såväl som inne på kontoret.
  • Du ansvarar för planering, ledning och styrning av projekt
  • Upprättar och kommunicerar tidsplaner och arbetsmiljöplaner
  • Ansvarar för ekonomi, inköp, upphandlingar och sammanställningar
  • Du leder både mindre och större projekt
  • Säkerställer att alla lagar uppfylls
  • Utvecklar samarbetet med såväl medarbetare som kunder, UE och leverantörer
Din profil

Som person är du affärsinriktad och tekniskt kunnig inom vårt område. Du drivs av att få vara med att utveckla både organisation och medarbetare och trivs med att vara delaktig i både mindre och större frågor som rör bolaget.

Din bakgrund

Du har en relevant högskoleingenjörsutbildning eller motsvarande erfarenhet inom vår bransch. Du har arbetat ett par år med att leda anläggningsentreprenader. Utbildning inom entreprenadjuridik, KMA och erfarenhet av inköp, ledning och produktionsstyrning samt körkort B är krav.

Vi erbjuder dig

Att få arbeta i ett företag med positiv stämning och ambitioner.
Vår personal är erfaren och välutbildad.

Kontakt

För frågor om tjänsten vänligen kontakta Lars Liljegren på
0709-230753.

Ansökan

Vänligen skicka in din ansökan snarast då urval sker löpande.

Välkommen med din ansökan!

Göteborgs Väg & Anläggningsbyrå AB är ett anläggningsföretag med lång erfarenhet. Vi utför asfalt-mark och anläggningsarbeten åt kommuner, industrier, fastighetsbolag och väg-och bostadsrättsföreningar i Göteborg, Mölndal, Kungälv och Kungsbacka med omnejd. GVAB startades 1977 och har sedan starten månat om miljön och arbetar aktivt med miljö- och kvalitetsarbete inom företaget. Vi är certifierade i enlighet med ISO 9001, ISO 14001 och OHSAS 18001.

Göteborgs Väg & Anläggningsbyrå AB (GVAB) grundades 1977 och drivs idag av Jan Liljegren. Vi har kontor och verkstad i egna lokaler i Grimbos industriområde på Hisingen. På GVAB har vi sju fokusområden inom vilka vi har gedigen erfarenhet och kunskap. Våra medarbetare är erfarna och har den utbildning som krävs för att utföra uppdragen på ett effektivt sätt.
Jobbfakta
Ort
Göteborgs stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Organisation & ledning
Teknik & Ingenjör
Publicerad

55 dagar sedan

Sista ansökningsdag

26 okt

Om företaget