Är du vår nya BMW Servicetekniker? 6 timmars arbetsdag med full lön + bonus! - See more at: https:/

Om jobbet

Bilia Group expanderar och söker Servicetekniker till Mölndal. Vi söker dig som brinner för att ge god service, då tjänsten innebär mycket kundkontakt. Att tycka om att sprida glädje till våra kunder och arbetskamrater ser vi som en viktig egenskap. Du är tekniskt orienterad med datorvana, ordningsam och van vid mekanikeryrket.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
Som Servicetekniker utför och diagnostiserar du service och reparationer på BMW och MINI-bilar. Genom fackmannamässiga bedömningar och rådgivning hittar du den bästa lösningen för våra kunder. Genom ditt engagerade och yrkesmässiga förhållningssätt får du alltid kunden att känna sig professionellt bemött. Du ansvarar för hela processen: från tidsbokning till att bilen är klar för avhämtning. Din ambition är att uppfylla fastställda mål och uppnå optimal kundtillfredsställelse.

Kompetenskrav
Du har fordonsteknisk utbildning, minst fem års arbetslivserfarenhet inom branschen och B-körkort. Du har goda datorkunskaper och förmågan att uttrycka dig väl i tal och skrift.

Personliga egenskaper
Du har ett biltekniskt intresse och trivs med att ha kundens behov som en självklar utgångspunkt i ditt arbete. För denna tjänst är effektivitet, samarbetsvilja och god prioriteringsförmåga viktiga egenskaper. Det är också betydelsefullt att du har hög arbetskapacitet och kan arbeta självständigt.

Anställningsform, omfattning, placeringsort
Anställningen är tillsvidaremed 6 timmars arbetsdag med full lön + bonus och på heltid, på Bilia Group, Mölndal

Då tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag ber vi dig att skicka in din ansökan så snart som möjligt. Vi ser gärna kvinnliga sökande.
Välkommen med din ansökan!
Jobbfakta
Kontakt

Ring Peter Jürgensen, 010-497 85 26

Publicerad

3 dagar sedan

Sista ansökningsdag

21 dec

Om företaget

Bilia är Nordens största bilkedja med 102 anläggningar i tre länder. Vår affärsidé är att erbjuda bilförsäljning, service och tilläggstjänster som ger ett varaktigt mervärde för våra kunder. Vi fokuserar på kunden i allt vi gör och satsar på att ha de mest nöjda kunderna i branschen.

Allt som rör bilen. Och lite till.


Hitta hit

Visa var