Är du Sveriges bästa Volvotekniker?

Om jobbet

Framtidens bilverkstad söker Volvotekniker som vill vara med och bygga Sveriges bästa Volvoteam.

Vill du utvecklas i en framtidsmiljö med inspirerande människor?

Har du ett brinnande intresse för Volvobilar och för att skapa nöjda kunder? Då är du rätt person!

Mechanum är en auktoriserad bilverkstad som sedan starten 2008 aktivt arbetat för att förändra kundernas syn på vår bransch genom att erbjuda bilservice och skadeverkstad till en kvalitets- och servicenivå som du aldrig tidigare upplevt. Vi är idag auktoriserade för 10 märken. Mechanum har starka ägare med långsiktiga ambitioner. För att lyckas behöver vi rekrytera noggranna, serviceinriktade och nytänkande människor till vår verksamhet.

I rollen som Volvotekniker ansvarar du för att på ett professionellt och serviceinriktat sätt diagnostisera och serva bilar. Du arbetar i nära samarbete med teamchefer och servicerådgivare. Du rapporterar till teamchefen.

Vi ser gärna att du är en självgående tekniker (eller vill bli det) som har ett helhetsansvar. Du har några års erfarenhet som tekniker inom Volvo. Som person är du framåt och handlingskraftig, du är noggrann i arbetet och hanterar stress på ett bra sätt och inte minst ser du arbetet som en lagsport.

Utbildning och kunskap på Volvo samt intresse av att möta kund är ett krav.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att ringa Mikael Jacobsson, anläggningschef Mechanum Partille på 031-3400108. Skicka din ansökan till mikael.jacobsson@mechanum.com. Vi intervjuar löpande.

Sista ansökningsdag 2016-10-31

Välkommen med din ansökan!
Jobbfakta
Ort
Mölndal
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Industri & Anläggning
Teknik & Ingenjör
Underkategori
Reparatörer
Mekanik
Kontakt

Ring Mikael Jacobsson, 031-3400108

Publicerad

24 dagar sedan

Sista ansökningsdag

31 okt

Om företaget

Mechanum är en auktoriserad bilverkstad som sedan starten 2008 aktivt arbetat för att förändra kundernas syn på vår bransch genom att erbjuda bilservice och skadeverkstad till en kvalitets- och servicenivå som de aldrig tidigare upplevt. Vi är idag auktoriserade för 10 bilmärken. Mechanum har starka ägare med långsiktiga ambitioner. För att lyckas behöver vi rekrytera noggranna, serviceinriktade och nytänkande människor till vår verksamhet.


Hitta hit

Visa var