Är du student och vill arbeta som ekonomiassistent?

Academic Work · Ekonomi · 21 dec

Om jobbet

Är du en person som brinner för att arbeta strukturerat och vill utvecklas inom statlig myndighet? Nu söker vi dig som trivs med att arbeta självständigt och har minst 2 års erfarenhet av ekonomiadministration. Låter detta som en tjänst för dig? Ansök idag!

Information om uppdraget

Academic Work söker för kunds räkning en ekonomiassistent.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kunds önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic
Work.

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos vår kund.

Arbetsuppgifter

Som ekonomiassistent kommer du arbeta med ett flertal administrativa samt ekonomiska arbetsuppgifter, däribland ekonomiadministration, delårsbokslut och leverantörsfakturor. Du kommer även att få arbeta med ekonomi och miljöfrågor.

Du kommer till exempel att:
 • Arbeta med leverantörsfakturor.
 • Hantera arbetsuppgifter i delårsbokslut.
 • Arbeta med ekonomiadministration.
Tjänsten passar dig som trivs att arbeta med ekonomi och vill få praktiska erfarenheter av att arbeta i en statlig myndighet.

Vi söker dig som
 • Har ekonomisk gymnasieutbildning.
 • Har två års erfarenhet av ekonomiadministration.
 • Har mycket goda kunskaper i det svenska och engelska språket både muntligt och skriftligt.
Det är meriterande om du tidigare har arbetat inom statlig eller annan offentlig sektor samt arbetat i affärssystem som exempelvis Agresso/Milestone.

Som person är du strukturerad och noggrann. Du är självständig och har god servicekänsla. Eftersom tjänsten har olika arbetsuppgifter söker vi dig som även är prestigelös och har personlig integritet.

Övrig information
 • Start: Slutet av november, dock senast 1 december.
 • Omfattning: 10-15 timmar / vecka.
 • Arbetstider: Kontorstider.
 • Placering: Göteborg.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på gbg02@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där!
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.

* Som deltidskonsult på Academic Work blir du en del av vårt konsultnätverk och har för varje uppdrag en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig under hela din anställningsperiod. Konsultchefens uppgift är att säkerställa att du trivs på din arbetsplats men också att du utvecklas och vi arbetar aktivt för att kunna hjälpa dig vidare mot spännande tjänster såväl under din studietid som efter din examen.

Skydd för din personliga integritet
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Ort
Göteborgs stad
Anställning
Deltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Publicerad

4 dagar sedan

Sista ansökningsdag

21 dec

Om företaget

Vår kund är en statlig myndighet i centrala Göteborg med hög specialistkunskap inom sitt område.