Är du projektledare med teknisk inriktning?

Om jobbet

Är du duktig på att leda, styra och följa upp projekt utifrån ett strukturerat och teamorienterat förhållningssätt? Är du affärsfokuserad, tycker det är kul med kundrelationer och har en utpräglad kommunikativ förmåga? Då kan det här vara rätt tjänst för dig!

Information om uppdraget

Academic Work söker för Hypergenes räkning en teknisk projektledare.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Hypergenes önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till AcademicWork

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Hypergene.

Arbetsuppgifter

I rollen som projektledare kommer du ansvara för projektstyrning och uppföljning, vilket bl a innebär att leda projektmöten, kreativa workshops och vara föredragande vid styrgruppsmöten och projektdokumentation. Du kommer även arbeta med kvalitetssäkring vid leverans samt vara ett konsultativt stöd till teamet gällande budget, uppföljning och strategisk styrning. Vidare kommer du ansvara för att förmedla en teknisk och logisk förståelse för hur Hypergenes beslutsstödssystem ska integreras i kundens miljö.

Du kommer även att:
  • Vara säljstöd vid exempelvis projektestimat, rollbeskrivningar och ansvarsfördelning i projekt
  • Driva eller bidra till förändringsarbete och stötta med handfast rådgivning
  • Följa upp projekt såväl internt som externt genom projektdokumentation och kvalitetssäkring av leverans
  • Utveckla och skapa möjligheter till nya konsultuppdrag inom leverans- organisationen
  • Ha kundkontakt och förklara utifrån kundens situation hur Hypergenes verktyg fungerar
Vi söker dig som
  • har en examen från Högskola/Universitet inom systemutveckling, civilekonom, ingenjör eller motsvarande
  • har minst tre års erfarenhet av projektledning inom t.ex affärssystemintegration
  • har goda IT-kunskaper
  • är flytande i det svenska och engelska språket
Det är meriterande om du har erfarenhet av beslutsstödssystem

Som person är du kommunikativ och har en god pedagogisk förmåga. Du är strukturerad och planerar och organiserar ditt arbetssätt på ett effektivt sätt. Vidare är duktig på att ta initiativ och fatta självständiga beslut. Du är kundinriktad och det är självklart för dig att jobba på ett resultatinriktat sätt.

Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Skicka in din ansökan omgående då vi går igenom urvalet löpande.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på gbg04@academicwork.se under kontorstid. Ange gärna annonsid i ditt mail.

START: Omgående med hänsyn till uppsägningstid

OMFATTNING: Heltid, tillsvidare

PLATS: Göteborg

KONTAKT: Rekryteringskonsult Jonna Berglöv 031-352 33 92

Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och har några års arbetslivserfarenhet, är nyutexaminerad eller fortfarande studerar på högskola/universitet. Hos oss kan du arbeta som uthyrd konsult på specifika kunduppdrag eller bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet. Läs mer på www.academicwork.se.

Skydd för den personliga integriteten
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Publicerad

10 dagar sedan

Sista ansökningsdag

27 jan

Om företaget

Hypergene är ett IT-bolag under stark tillväxt. Företaget levererar ett sammanhållet stöd för ekonomi- och verksamhetsstyrning som hjälper beslutsfattare att planera, genomföra och följa upp sin verksamhet. Hypergene grundades år 2000 och har utsetts till DI Gasell sju gånger under de senaste åtta åren. Bland kunderna finns Göteborgs Stad, SSAB, TV4, Lunds universitet, Kungliga Hovstaterna, Länsstyrelsen och Viking Line. Dessutom arbetar Hypergene med omkring 50 av landets kommuner. Hypergene har kontor i Malmö (huvudkontor), Stockholm, Göteborg, Kalmar och Skövde med mer än 100 anställda som består av hela kedjan från produktutveckling till kundsupport.