Är du fordonstekniker och söker nya utmaningar? Vi har jobb för dig

Om jobbet

Arbetet hos oss på Palm & Partners ska genomsyras av engagemang, expertis och resultat. Vi erbjuder dig chansen till personligutveckling, ett socialt sammanhang samt en kompetensfördjupning inom en rad olika yrken och branscher. Våra uppdrag är oftast av långsiktig karaktär och merparten av anställningarna leder till tillsvidaretjänst antingen hos oss eller våra kunder. Vi ser det som att vår viktigaste uppgift är att generera ett positivt resultat för våra medarbetare och kunder. Till din hjälp har du en erfaren konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag och i din utveckling.

Självklart är vi ett auktoriserat Bemanningsföretag och vi har kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.

Arbetsbeskrivning
Tjänsten är ett bra instegsjobb för dig som vill arbeta som konsult inom fordonsbranschen. Du kommer att få gedigen utbildning och verktyg för att utveckla din befintliga kompetens. Tjänsten är baserad på ett internationellt företag inom bilbranschen med säte i Göteborg.

Exempel på jobb som vi har att erbjuda är som tidsstudietekniker vilket innebär att du kommer arbeta med tidssättning av arbetsprocesser inom underhåll, service och reparation. Ett annat arbete är som metodutvecklare vilket innebär att du arbetar med att utveckla reparation- och servicemetoder för eftermarknaden. I samtliga tjänster är datorn ett av dina främsta verktyg så det är viktigt att du har god datavana.

God svenska och engelska i tal och skrift är ett krav.
B-körkort är ett plus.

Utbildning
Meriterande om du en gymnasieutbildning inom fordonsteknik eller liknande.

Erfarenhet
Du har arbetat som personbilsmekaniker under minst två år.
Om du har arbetat som mekaniker för Volvobilar är det starkt meriterande.
Erfarenhet inom CAD är starkt meriterande.

Personliga kvalifikationer
Vi söker sig som är driven, med en hög arbetsmoral som vill framåt i din yrkeskarriär. Det är ett stort plus om du har ett starkt och genuint bilintresse. Du gillar att arbeta tillsammans i grupp och har lätt för att samarbeta och kommunicera med andra människor och har en god social förmåga.

Lön och anställningsvillkor
Tjänsten kommer att inledas som en provanställning på sex månader. Efter sex månader är förhoppningen att anställningen ska gå över till kund.
Lön enligt överenskommelse.

Ansökan
Du skickar in din ansökan under annonsen på vår hemsida; www.palmpartners.se. Urvalet sker löpande så inkom med din ansökan redan idag.
Eventuella frågor besvarar av Palm & Partners konsultchef Stina Karlsson på stina.karlsson@palmpartners.se eller 0708-544492.

Startdatum
Enligt överenskommelse
Jobbfakta
Ort
Göteborgs stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
3
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör
Underkategori
Mekanik
Kontakt

Mejla eller ring Stina Karlsson, 0708544492

Publicerad

21 dagar sedan

Sista ansökningsdag

30 juli

Om företaget

Palm & Partners är effektiv bemanning och rekrytering grundad på engagemang i hela processen. Engagemang i effektiva lösningar, processer och verktyg, engagemang i varje individs utveckling och alldeles särskilt engagemang i ett långsiktigt resultat för våra kunder. Centralt i våra arbetsprocesser är personalen, vår personal trivs och utvecklas hos oss mer än om man har en traditionell anställning. Det skapar resultat för våra kunder.