Är du junior backendutvecklare?

Academic Work · Data & IT · 10 jan

Om jobbet

Vill du arbeta brett med utveckling och bli en viktig pusselbit i ett företag som präglas av kreativitet och entreprenörsanda? Vill du vara delaktig i Webbhusets framgång och arbeta i en miljö med kompetenta kollegor? Sök tjänsten nu då det är löpande urval!

Information om uppdraget

Academic Work söker för Webbhusets räkning en backendutvecklare som kan starta omgående. Webbhuset är en heltäckande och strategisk e-handelsleverantör som har utvecklat skräddarsydda hemsidor och e-handelslösningar sedan 1998. Idag är de en av marknadens absolut främsta e-handelsleverantörer. De hjälper sina kunder på vägen från idéstadiet till färdig webshop. Med Magento som plattform, världens mest använda och snabbväxande e-handelsplattform, skräddarsyr de kundens webshop. De har arbetat med Magento sedan 2008 och är Silverpartner samt att alla deras utvecklare är Magento-certifierade.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Webbhusets önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Webbhuset.

Arbetsuppgifter

Som backendutvecklare kommer du arbeta i ett team om 3-4 personer som besitter hög kompetens inom området. Projektbaserade uppgifter kommer vara en stor del av din vardag.

Som anställd hos Webbhuset, i centrala Göteborg, får du en arbetsmiljö där omtanke för de anställda är satt i fokus. Detta anses viktigt för att behålla en kreativ miljö där de tillsammans skapar nya innovationer för att utveckla deras kunders e-handel. Hos Webbhuset finns en stark social gemenskap med ödmjuka och engagerade medarbetare där det finns goda möjligheter för kompetensutveckling.

Vi söker dig som
  • Har 1 års erfarenhet inom e-handel
  • Har goda muntliga och skriftliga kunskaper i svenska.
Vidare ser vi att du har erfarenhet av att jobba med utveckling av webbapplikationer och har goda kunskaper i följande:
  • PHP
  • Java
  • Start: Omgående
  • Omfattning: Heltid
  • Placering: Göteborg
  • Kontaktuppgifter: songul.cetinkaya@academicwork.se
* Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
Jobbfakta
Ort
Göteborgs stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Utvecklare
Publicerad

25 dagar sedan

Sista ansökningsdag

10 jan

Om företaget

Webbhuset är en heltäckande och strategisk e-handelsleverantör som har utvecklat skräddarsydda hemsidor och e-handelslösningar sedan 1998. Idag är vi en av marknadens absolut främsta e-handelsleverantörer. Vi hjälper våra kunder på vägen från idéstadiet till färdig webshop. Med Magento som plattform, världens mest använda och snabbväxande e-handelsplattform, skräddarsyr vi kundens webshop. Vi har arbetat med Magento sedan 2008 och är Silverpartner och alla våra utvecklare är Magento-certifierade.