Är du intresserad av kundtjänst?

Om jobbet

Information om uppdraget

Vi söker dig som vill arbeta med kundtjänst för framtida uppdrag. Har du tidigare erfarenhet och vill ta nästa steg? Eller är du i början av karriären? Anmäl ditt intresse nu!
StudentConsulting jobbar med flera olika företag som söker kompetens inom Kundsupport eller kundtjänst. Vår styrka är att matcha ihop de rätta sökanden med intressanta företag och tjänster.

Vi söker dig som vill arbeta heltid och det kommer att handla om flera olika tjänster med start under vintern. Uppdragen varierar mellan att pågå en månad till att pågå tillsvidare. Detta gäller både rena rekryteringsuppdrag, där du blir direkt anställd hos vår kund, och konsultuppdrag, det vill säga att du anställs av StudentConsulting men arbetar på plats ute hos vår kund som konsult. Urvalet sker löpande.

Kunskaper för uppdraget

Vi söker dig som har avslutad gymnasial utbildning, samt tidigare erfarenhet av service. Om du har tidigare erfarenhet av kundtjänst eller kundsupport är detta starkt meriterande. Vidare bör du ha god datorvana samt vara bekväm med att använda telefonen som verktyg i arbetet. Det är även meriterande om du har ett tekniskt intresse. Som person är du serviceminded, lösningsorienterad och självgående. Du tycker det är roligt att göra kunder nöjda och du är administrativt lagd.

Vill du veta mer om dina personliga kompetenser? Genom att ansöka denna tjänst erbjuds du kostnadsfritt att via StudentConsulting.se göra tre olika tester. När du genomför dessa tester får du en skriftlig rapport på ditt resultat. Denna kan du med fördel använda vid andra jobbansökningar för lyfta fram dina unika kompetenser. Dessa tester kan du göra när som helst när du loggar in på vår hemsida och är helt frivilligt.
Jobbfakta
Ort
Göteborgs stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Service & Kundtjänst
Underkategori
Kundtjänst
Publicerad

2 dagar sedan

Sista ansökningsdag

30 jan

Om företaget

StudentConsulting är ett bemanningsföretag specialiserat på studenter, akademiker och unga i karriären. Vi sysselsätter över 10 000 personer till våra kunder på del- och heltid inom yrkesområden så som ekonomi, kundservice, administration, IT, försäljning, logistik och produktion. Meet your future - Tillsammans med oss!