ÄR DU IDNETS NÄSTA PROJEKTKOORDINATOR?

Sigma · Administration · 28 jan

Om jobbet

Sverige - Göteborg

Idnet är ett IT-företag som skapar effektiv logistik i butik och lager. Företagets mål är att ge sina kunder moderna och framtidssäkrade logistiklösningar med förbättrade arbetsrutiner, ökad lönsamhet och bättre ergonomi som följd.

Om Tjänsten:
Idnet är inne i en expansiv fas och söker förstärkning i form av en projektkoordinator. Rollen kommer innefatta en viktig nyckelfunktion då du som koordinator kommer att ge administrativ avlastning till företagets projektledare och säljare.

I tjänsten som koordinator kommer du att hjälpa till att driva olika projekt. Detta kommer innebära att både hantera olika projektbeställningar och att registrera kunder i olika system för att kunna koordinera ut arbete åt företagets projektledare och säljare. Då tjänsten är av administrativ karaktär kommer du att ha ansvar över olika projektbudgetar och efterkalkyler såväl som fakturering och debitering.

I denna roll kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter att vara att sammanställa viktig kundinformation och kravställning i systemet Pyramid. Detta kommer även innebära tidsrapportering, ansvar för olika projekt och resursplanering av befintliga ordrar.

Vi söker dig som ser dig själv som service-minded och som trivs i en roll som innebär att koordinera olika administrativa rutiner. Utvecklingsmöjligheterna på företaget är goda då det finns möjlighet att växa i organisationen.

Bakgrund:
  • Högskoleutbildning inom ekonomi
  • Erfarenhet av att arbeta som koordinator/controller eller inom ekonomi
  • Erfarenhet av olika system såsom Pyramid
  • Goda Excel kunskaper


Personlighet:
För att passa i rollen som koordinator tror vi att du är nyfiken, strukturerad och lyhörd på att höra vad som behöver prioriteras för stunden.Du tycker om att arbeta i team och att ta eget ansvar för att leverera hög kundnöjdhet. Vi tror att du kommer passa i denna tjänst om du är duktig på att koordinera och att vara spindel i nätet. Du är en problemlösare som tycker om att komma med nya tankar och idéer till förbättring.

Om Företaget:
På Idnet blir du en del av ett dynamiskt team med trygg kultur. Här sätter vi personerna först och låter dem växa och utvecklas i sin egen takt. Vi tror inte på misslyckanden, utan på lärdomar, vilket medför att våra team vågar ta stort eget ansvar och testa nya vägar. Vi vill utöka vår verksamhet med människor som vill växa med oss och ha kul med oss på vägen. Vi är ca 35 personer som sitter tillsammans i trevliga lokaler i centrala Göteborg.

För att säkerställa våra leveranser och att vi ger den bästa kundupplevelsen arbetar vi aktivt med kvalitets- och hållbarhetsfrågor. Vi lägger stor vikt i att värna om vår levande företagskultur och arbetar mot målet att blir Sverige bästa IT-arbetsgivare år 2020.

Om tjänsten:
Denna tjänst är en konsultrekrytering vilket innebär att du kommer vara konsult hos Sigma och efter ca 6 månader finns det möjlighet att övergå i anställning hos kund. Under din tid som konsult hos Sigma kommer du ges möjlighet att vara med på våra konsultmöten och kompetensträffar.

Kontaktperson:
Vi vill ha din ansökan snarast. Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Registrera din ansökan via www.sigmaitc.se. Vid frågor kontakta Johanna Norman på johanna.norman@sigma.se eller på 070-218 55 46.

Vi ser fram emot din ansökan!
Jobbfakta
Publicerad

5 dagar sedan

Sista ansökningsdag

28 jan

Om företaget