Är du Eltels nya stjärna?

Om jobbet

Är du i början av din karriär och vill få en fot in i ett stort företag som Eltel? De söker nu nya kundmottagare till sitt team med omgående start!

Information om uppdraget

Eltel Networks är ett företag med högt arbetstryck och behöver nu förstärkning av fler duktiga medarbetare till sitt team. Updraget startar med några dagars introduktion där du får sitta med en kollega och lära dig arbetsuppgifterna. Öppenhet och en positiv stämning på arbetsplatsen är något Eltel anser är väldigt viktigt, du kommer att arbeta tätt med dina kollegor i teamet där det är stort fokus på att ha roligt på arbetet och ställa upp för varandra.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Eltels önskemål är därför att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning vilket innebär att du kommer att vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Eltel. Initialt en anställning om 6 månader med intention till förlängning förutsatt att alla parter är nöjda med samarbete.

Som konsult på Academic Work erbjuds du:
 • Kollektivavtal: Samtliga våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
 • Dedikerad konsultchef: Som anställd på Academic Work får du alltid en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Konsultchefens uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.
Arbetsuppgifter

Som kundmottagare kommer du att arbeta som spindeln i nätet i Eltels kundfront.

Dina arbetsuppgifter kommer vara:
 • Kontrollera och ha enklare uppföljningar av företagets leveranser och installationer, både internt och externt.
 • Koordinera företagets tekniker och underleverantörer
 • Boka in installationer gentemot privatpersoner.
Uppdraget inleds med några dagars introduktion där du kommer sitta med en kollega och lära dig arbetsuppgifterna.

Arbetstiderna kommer variera med ett rullande schema där du antingen arbetar mellan 7:30-16:00 eller 9:30-18:00.

Vi söker dig som
 • Är i början av din karriär och ser dig själv jobba i el- och telekombranschen framöver. Vidare ser vi gärna att du har servicevana från tidigare arbeten samt har ett tekniskt intresse och viljna att lära dig mer om telekombranschen.
 • Det är mycket meriterande om du sedan tidigare har erfarenhet av telekombranschen och har arbetat med telefon som arbetsredskap.
Som person har du en naturlig fallenhet för att knyta ny kontakter och agera serviceinriktat då du samarbetar med många parter både internt som externt.

Du har lätt att koordinera och prioritera din arbetsdag då den innehåller flera olika typer av arbetsuppgifter med ett varierande tempo. Således är du stresstålig och flexibel där du bibehåller både effektivitet såsom kvalitet i det du tar dig an.

Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Heltid
 • Placering: Göteborg, Eriksberg
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på gbg02@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där!
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.

* Vårt erbjudande till dig som heltidskonsult hos Academic Work inkluderar utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef också rabatter och erbjudanden genom vår konsultportal. Läs mer om vårt erbjudande här

Skydd för din personliga integritet
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Ort
Göteborgs stad
Anställning
Heltid
Projekt- / Visstidsanställd
Yrkesområde
Försäljning
Underkategori
Kundservice
Publicerad

24 dagar sedan

Sista ansökningsdag

10 jan

Om företaget

Eltel Networks är ett företag med högt arbetstryck och därav önskar förstärkning av fler duktiga medarbetare. Som marknadsledare ligger de i framkant i den nya infranätbranschen, som kombinerar el och tele, vilket ger unika möjligheter till innovationer och nya arbetssätt. Kunderna till Eltel Networks är teleoperatörer, systemleverantörer, energibolag, kommuner, fastighetsbolag, blåljusmyndigheter och vägverk, banverk och luftfartsverk - lokala såväl som nationella.