Är ditt mål att bli projektledare inom bygg?

Om jobbet

Har du läst byggteknik och är intresserad av kreativ projektledning? Nu finns chansen att få ta del av spännande projekt inom bygg- och fastighetsbranschen på ett mindre företag med goda utvecklingsmöjligheter. Att du dessutom får göra det i superfina lokaler med härliga kollegor i centrala Göteborg är ju bara ett plus. Låter det spännande? Läs vidare och sök sedan tjänsten redan idag då urvalet sker löpande!

Information om uppdraget

Academic Work söker för Akuros räkning en projektadministratör med byggteknisk utbildning. Rollen är junior i sin utformning idag men siktet och viljan är att du ska kunna växa in i rollen som biträdande projektledare och så småningom projektledare.

På kontoret i centrala Göteborg arbetar idag elva personer och ägarna är själva aktiva projektledare. Lokalerna andas nytänk och klimatet uppmanar till utveckling och samarbete.

Så här beskriver Stina som arbetar som biträdande projektledare Akuro som arbetsplats.
Här på Akuro har vi en inlyssnande ledning som arbetar för att vi ska utvecklas och trivas, det resulterar i en trevlig arbetsplats med sunda värderingar. Arbetet är varierande och jag har roliga och lärorika arbetsuppgifter på spännande kundföretag.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Akuros önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
[Academic
Work](mailto:gbg03 @academicwork.se)

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Akuro.

Arbetsuppgifter

I arbetet som projektadministratör kommer du att stötta projektledare och biträdande projektledare i diverse administrativa uppgifter. Du kommer att arbeta med flera projekt och projektledare parallellt vilket ger dig stor möjlighet att få en bred bild av Akuros projekt, kunder och olika projektledares arbetssätt.

Du kommer till exempel att:
 • Deltaga i och skriva protokoll från bl.a. bygg- och projekteringsmöten
 • Förbereda information och handlingar inför projektets olika delar
 • Söka fram information runt lagar och andra projektspecifika uppgifter
 • Utföra mindre undersökningar och arbetsuppgifter på byggarbetsplatser
 • Arbeta med viss ekonomihantering med kostnadsuppföljning, samt ÄTA-rapporter mm.
Tjänsten passar dig som vill få möjlighet att utvecklas i ditt arbete och snabbt ta ett kliv uppåt i organisationen. I ditt arbete kommer du få en bra grund att stå på och en inblick i hur det är att arbeta som projektledare.

Vi söker dig som
 • Har relevant högskole- eller universitetsutbildning; exempelvis inom fastighet eller byggteknik.
 • Har ett intresse för projektledning och har fått prova på att driva egna projekt i skolan eller arbetslivet.
 • Har B-körkort eller en intention att ta det inom kort
Det är meriterande men inget krav om du har utbildning inom ex projektledning, entreprenadjuridik eller ledarskap

Som person är du ansvarstagande och strukturerad i ditt arbete, du tycker att det är kul med utmaningar och drivs av utveckling. Även om du till en början kommer att stödja andra så är det viktigt att du klarar av att driva ditt eget arbete framåt självständigt för att skapa resultat. Du kommer i din roll att arbeta med både interna och externa kontakter och vi ser därför att du som person är relationsskapande och besitter en god samarbetsförmåga.

Övrig information
 • Start: Omgående eller efter överenskommelse
 • Omfattning: Heltid
 • Lön: Fast månadslön
 • Placering: Centrala Göteborg
 • Kontakt: Josefine Skagert 031-352 33 61
Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på gbg03@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet. Hos oss kan du arbeta som uthyrd konsult på specifika kunduppdrag eller bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet. Läs mer på www.academicwork.se.

Skydd för den personliga integriteten
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Ort
Göteborgs stad
Anställning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör
Publicerad

9 dagar sedan

Sista ansökningsdag

24 dec

Om företaget

Akuro är ett konsultföretag beläget i centrala Göteborg. De arbetar med projektledning och Fastighetsutveckling inom bygg- och fastighetsbranschen. Akuro vill på ett kreativt sätt skapa framgångsrika projekt med sina kunder. Akuro tror på att de med sina medarbetares olika kunskaper och erfarenheter tillsammans kan skapa de bästa förutsättningarna för en nöjd kund.