Applikationsingenjör till Kollmorgen i Göteborg

Om jobbet

Kollmorgen utvecklar styr- och navigeringssystem till automatiserade fordon!

Våra kunder återfinns i hela världen och vi levererar allt ifrån mjuk- och hårdvara till navigeringsteknologi som automatiserar små som stora fordon. Produkterna används inom en mängd olika industrimiljöer för bland annat tillverkning, produkthantering och distribution. Vi ägs av Fortive Corporation, ett bolag noterat på NYSE, som har 24 000 anställda med en omsättning på 6,2 miljarder USD. I Göteborg sitter vi i nya, fräscha lokaler i Mölndal. Vi växer och utvecklas ständigt och söker nu tillsammans med Oddwork en Applikationsingenjör!"

Om tjänsten som Applikationsingenjör hos Kollmorgen
Som Applikationsingenjör kommer du agera tekniskt stöd för kunder runt om i världen! Du ansvarar för att applicera bolagets produkter så att de blir optimerade efter kundernas verksamheter. Rollen innebär mycket resande då du besöker kunder över hela världen för att säkerställa att produkterna fungerar operativt i verksamheterna. På plats hos kund hittar du moment i produktanvändningen som går att optimera och förbättra. Som Applikationsingenjör är du länken mellan kundernas verksamheter och bolagets interna utvecklingsavdelning och jobbar självständigt samtidigt som du löpande kommunicerar med både kunder och kollegor.

Kollmorgen är ett stort bolag som genomsyras av en entreprenöriell anda och i din roll ges du utrymme att komma med nya idéer och förslag som kan utveckla verksamheten och produkterna. Du kommer att jobba på en trevlig och gemytlig avdelning på Kollmorgens kontor i Mölndal där det råder god gemenskap och sammanhållning.

Vi söker dig som...
... har stort intresse för teknik och som är redo för nya utmaningar! Som person är du driven och gillar att arbeta agilt och iterativt. Du ser potentiella problem som utmaningar och skapar med analytisk förmåga och praktiskt handlande innovativa lösningar. Du agerar ödmjukt och diplomatiskt mot såväl kollegor som kunder. Ditt tekniska intresse motiverar dig till att alltid utveckla ditt arbete med ny kunskap. Du är social och har förmåga att kommunicera professionellt med kunder och kollegor.

Vi ser att du har högskole- eller civilingenjörsutbildning inom teknik, maskinteknik, automation, data, el eller mekatronik. Detta gör att du har god förståelse för såväl konstruktion som produktion. Rollen kräver att du hanterar engelska och svenska flytande i både tal och skrift.

Denna process är en rekrytering där du efter avslutad rekryteringsprocess blir anställd hos Kollmorgen Automation AB.

Vad Kollmorgen erbjuder dig
Kollmorgen är ett bolag som ser stort värde i möjligheten att få arbeta med talangfulla, kompetenta och dynamiska medarbetare. Du erbjuds möjligheten att arbeta med teknik och kreativitet i en dynamisk arbetsmiljö med goda möjligheter för personlig utveckling. Det är ett entreprenörsdrivet bolag med stora ambitioner för framtiden. Du kommer arbeta heltid med fast lön. Läs mer om Kollmorgen här!

START: Enligt överenskommelse

PLATS: Göteborg

OMFATTNING: Heltid

LÖN: Fast lön

KONTAKT: Talent Manager Jacob Borre, jacob@oddwork.se (för frågor om tjänsten, ej ansökningar)

SISTA ANSÖKNINGSDATUM: 2016-11-02

Är detta du? Skicka in din ansökan med CV omgående då platsen kan bli tillsatt innan sista ansökningsdag! Vi ser fram emot att höra av dig.

Oddwork startades av tre studenter utifrån Handelshögskolan i Göteborg 2011. Vi kopplar samman talanger med företag över hela Sverige inom försäljning, ekonomi och kundtjänst. Vi lever utifrån att personlighet är A & O och att människor är bäst på det man verkligen brinner för. Därför vill vi på Oddwork alltid veta vem du är, vad du vill och framförallt vad du brinner för! Det är så vi kopplar samman rätt talang med rätt företag och skapar nästa karriärsäventyr.
Jobbfakta
Ort
Göteborgs stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör
Underkategori
Ingenjör
Publicerad

26 dagar sedan

Sista ansökningsdag

2 nov

Om företaget