Ansvarig för kundreskontra till Volvo Car Retail Solutions AB

Om jobbet

Beskrivning av tjänsten

Då vår nuvarande ekonomiassistent går i pension söker vi hennes ersättare. Vi erbjuder en utmanande arbetsplats med ett högt tempo och inspirerande kollegor som både driver varandra och verksamheten framåt till nästa nivå.

Du kommer att arbeta i ett team om fem personer inom avdelningen Ekonomi- och Affärsstyrning. Vi arbetar i huvudsak med leverantörshantering, kundfakturering, löpande redovisning och business controlling.

Huvudsakliga ansvarsområden

Ditt främsta ansvarsområde är att ansvara för hela kundreskontraprocessen där order- och avtalsfakturering är en stor del av arbetet. Du kommer även vara delaktig vid bokslutsarbete med löpande bokföring, periodisering och upplupning av intäkter. Vi ingår i koncernen Volvo Car Group vilket innebär att vi arbetar mot strikta deadlines för rapportering. Systemen vi arbetar i är IFS Ekonomi, Invoicia och Mercur samt Hyperion.

Andra förekommande uppgifter:

- Administration i affärssystemen, såsom uppläggning av kunder, leverantörer, artiklar och konteringsstyrning av dessa

- Manuella betalningar, betalningar till BGC

- Backup till redovisningsansvarig vid rapportering till koncernen

- Kontakt med koncernen
Vem är du?

Vi söker dig som är trygg och självgående i ovanstående arbetsuppgifter. Du är en fena på ekonomisystem, siffror och administration och serviceinriktad som person. För att trivas i rollen gillar du när det är mycket som händer runt omkring dig och kan hålla ett högt tempo i ditt arbete. Vidare har du en god initiativförmåga, tar ansvar och bidrar med positiv energi till dina kollegor.

Kvalifikationer

- Erfarenhet av att ha jobbat med kundfakturering i minst fem år

- Erfarenhet av order- och avtalsfakturering

- God kunskap och kännedom om ekonomisystem, samt Office-paketet, framförallt Excel

- Behärskar svenska och engelska i såväl tal som skrift

Vi strävar efter mångfald där våra medarbetares bakgrund, erfarenheter, kunskaper och personligheter berikar verksamheten.

Intresserad?

Välkommen med din CV och personligt brev där du berättar om vad som lockar med tjänsten och varför just du är rätt person för oss. Vi behöver din ansökan senast den 30/10.
Jobbfakta
Ort
Göteborgs stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Ekonomiassistent
Publicerad

7 dagar sedan

Sista ansökningsdag

30 okt

Om företaget

Att utveckla de bästa återförsäljarsystemen och informationstjänsterna för fordonsbranschen har sedan starten 1991 varit vårt affärsområde. I dagsläget är vi ca 100 anställda med kompetens inom områden som fordonshandel, projektledning, systemutveckling och IT. Några av våra största kunder är Volvo-, Renault- och Fordhandeln och dess generalagenter och vi har idag över 10 000 användare av våra lösningar. Vi sitter i härliga, nyrenoverade lokaler på Lindholmen i Göteborg. Bolaget är ett helägt dotterbolag till Volvo Car Sverige AB.

För att trivas hos oss är det viktigt att du gillar att jobba i en inkluderande och prestigelös miljö där man bryr sig om varandra. Det händer mycket spännande saker i företaget så det gäller att du inspireras av förändring och utveckling. Tar du dessutom ett stort ansvar för både din egen och företagets utveckling och har starkt fokus på våra kunder, då kommer du trivas hos oss!

Läs mer på www.tacdis.com


Hitta hit

Göteborgs stad Visa på karta

Visa var