Ansvarig för korttidsuthyrning

Om jobbet

Har du ett tekniskt intresse och vill ansvara för vår korttidsflotta? Vill du arbeta med truckar i världsklass? Då kanske du är den vi söker!

Vi söker nu en ansvarig till vår avdelning för korttidsuthyrning av truckar. Du ansvarar för att vi uppnår maximal uthyrningsgrad och lönsamhet på avdelningen. Arbetet är omväxlande och innehåller en kombination av administration, planering, kundkontakter såväl som kommersiella aktiviteter för att öka försäljningen. Du ansvarar också för att flottan har rätt mix samt att truckarna är i toppskick då de kommer till kunden.

Vem är du?
För att lyckas i denna roll ska du besitta en stark administrativ förmåga och ha ett starkt kund- och servicefokus. Du trivs i möten med kunder och besitter en hög social kompetens. Vidare är du en positiv person med mycket energi som klarar av att driva och utveckla korttidsaffären, även i stressade situationer. Rätt attityd och inställning är något vi värdesätter högt.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har erfarenhet av STR-affären, gärna inom fordon eller maskin. Du hanterar Officepaketet obehindrat, har ett stort tekniskt intresse och är van att hantera uppföljningsarbeten.

Som korttidsansvarig rapporterar du till regionchef och centralt ansvarig för korttid. Placering är vid vår anläggning i Göteborg.

Känner du utmaningen samt vill växa och utvecklas tillsammans med oss är du varmt välkommen med din ansökan senast 23 oktober 2016 per e-post till: hr@linde-mh.se

Märk din ansökan med Korttidsansvarig Göteborg.

Frågor om tjänsten besvaras av Dan Jonasson, Regionchef Väst, 070-818 50 01.
Jobbfakta
Ort
Göteborgs stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Administration
Kontakt

Ring Dan Jonasson, 070-818 50 01

Publicerad

10 dagar sedan

Sista ansökningsdag

23 okt

Om företaget

Linde Material Handling, som ingår i KION Group, räknas till en av världens ledande tillverkare av motvikts- och lagertruckar och är marknadsledande i Europa. Linde kan dessutom erbjuda sitt Know-how inom elektriska drivsystem efter decennier av utveckling och produktion, till kunder för olika användningsområden. Som ett internationellt företag, finns Linde Material Handling verksamt med nio produktions- och monteringsfabriker runt om i världen, och har ett globalt sälj- och servicenätverk med kontor i mer än 100 länder. Under räkenskapsåret 2014 hade Linde Material Handling över 13 100 anställda världen över och genererade en omsättning på ca. 31 miljarder Sek.

Linde Material Handlings huvudkontor för Sverige ligger i Örebro. Vi har även regionkontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Örnsköldsvik. Linde Material Handling i Sverige har drygt 360 medarbetare.


Hitta hit

Göteborgs stad Visa på karta

Visa var