AMBITIÖS REKRYTERINGSSÄLJARE SÖKES TILL GÖTEBORG

Om jobbet

Information om uppdraget

Trivs du att dagligen arbeta med tjänsteförsäljning? Har en näsa för affärsmöjligheter och brinner för att ständigt utveckla dem till konkreta affärer? Då har vi jobbet för dig!
StudentConsulting Göteborg är ett växande bemannings- och rekryteringskontor med främsta fokus inom Ekonomi, Logistik, Kundtjänst, Inköp, Lager, Teknik och Produktion. Under året har kontoret vunnit återkommande priser, där kollegor belönats med bland annat resa till Barcelona, Budapest och senast Nice. Kontoret får också mycket beröm från sina kunder där, hög kvalité och snabbhet är återkommande ledord.

På StudentConsulting är den ena dagen, aldrig den andra lik. Förändringar sker i snabb takt och vi växer både som kollegor och organisation varje dag. Vi som jobbar på StudentConsulting trivs i en nytänkande och tempofylld arbetsmiljö där vi arbetar tillsammans för att skapa resultat. Du kommer arbeta med kollegor specialiserade inom respektive tjänsteområde. På så vis bär du med dig lång erfarenhet och kompetens i din försäljning.

Vidare kommer du att ingå i ett nationellt säljnätverk där du delar viktiga affärsmöjligheter med dina säljkollegor. I rollen arbetar du med nykundsförsäljning mot både nationella och lokala företag.
Ditt ansvarsområde är prospektering, mötesbokning, förhandling, offert och avtalshantering. Administration kring bland annat arbetsplatsmiljö förekommer.

Kunskaper för uppdraget

Som person är du modig, lyhörd, ambitiös och resultatorienterad. Du har ett brinnande intresse för försäljning och service. Trivs att möta olika typer av personalbehov och företag.
Eftersom kunderna uppskattar kontorets kvalité och snabbhet är det viktigt att du trivs i ett högt tempo, flera processer samtidigt och är noggrann i din leverans. Vidare har du ett professionellt bemötande, är människokännare med känsla för kommunikation beroende på motpart samt har lätt för att skapa trovärdighet.

Meriterande om du har erfarenhet av tjänsteförsäljning från inne- eller uteförsäljning. Vidare meriterande om du har erfarenhet som rekryterare eller liknande inom branschen.

Körkort är ett krav.

Du kommer arbeta båda självständigt och i team med rekryteringskollegor och du rapporterar till affärschef. Arbetstiderna är främst förlagda under kontorstid, mån-fre kl 8-17. Tjänsten tillsätts så snart vi hittat rätt kandidat och anställning startar under januari 2017. Välkommen med din ansökan!
Jobbfakta
Publicerad

20 dagar sedan

Sista ansökningsdag

16 jan

Om företaget

StudentConsulting är ett bemanningsföretag specialiserat på studenter, akademiker och unga i karriären. Vi sysselsätter över 10 000 personer till våra kunder på del- och heltid inom yrkesområden så som ekonomi, kundservice, administration, IT, försäljning, logistik och produktion. Meet your future - Tillsammans med oss!