Affärsutvecklare till Adfenix i Göteborg

Om jobbet

På Adfenix leder vi en digital revolution av bostadsmarknaden och utrustar tusentals fastighetsmäklare i 12 länder att ta steget från print till digital annonsering. Med ett starkt team, egenutvecklad spjutspetsteknologi och flera nyligen signade kontrakt värda 10+ MSEK växer vi otroligt snabbt. Vi är idag 15 personer från 8 olika länder och kommande halvår räknar vi med att bli drygt 25 personer. Tillsammans med Oddwork söker vi nu en Affärsutvecklare till vårt Göteborgskontor!

Om tjänsten som Affärsutvecklare hos Adfenix
Som Affärsutvecklare kommer du att ha en nyckelroll i bolagets fortsatta expansion. I din roll kommer du att vara med från första möte med en ny kund till utveckling och uppskalning av kundens engagemang. Du jobbar löpande med att utbilda kunderna i Adfenix tjänst för att utveckla kundens affär och maximera kundnyttan. Du kommer kontinuerligt att arbeta med att öka marknadsnärvaro och spridning av Adfenix tjänst till kärnkunder på den svenska och nordiska marknaden. Detta uppnås genom stor kunddedikation, taktisk planering och härligt engagemang. Du arbetar självständigt och tar egna initiativ men värnar samtidigt om ett starkt arbetsteam och stöttar dina kollegor för bolagets bästa. Du kommer att arbeta nära både Adfenix VD och Sverigechef för att ta fram och implementera strategier för att uppnå bolagets högt uppsatta mål.

Vi söker dig som...
... har en hög social kompetens och vana att skapa långvariga kundrelationer. Vi ser att du har minst tre års erfarenhet av försäljning, gärna B2B-försäljning, med goda resultat samt intresse för affärsutveckling av ny och spännande teknologi. Som person är du pedagogisk, förtroendeingivande och affärsmässig. Du har en glödande passion för sälj och är nyfiken på att lära dig nya saker, både på ett personligt och på ett professionellt plan. Du har en hög personlig drivkraft och en vilja att skapa goda resultat. För tjänsten är det meriterande om du har erfarenhet av affärsutveckling och/eller försäljning av digitala tjänster.

Denna process är en rekrytering där du efter avslutad rekryteringsprocess blir anställd hos Adfenix AB.

Vad Adfenix erbjuder dig
Hos Adfenix erbjuds du en spännande vardag med mycket frihet och enormt utrymme för personlig utveckling. Du erbjuds ett inspirerande och passionerat jobb på ett bolag som bara är i början på en fantastisk resa. Du blir del av ett sammansvetsat team om 15 högpresterande individer där alla pushar varandras gränser för vad som är möjligt och samtidigt har otroligt kul på jobbet! Du kommer arbeta heltid från måndag till fredag med fast lön och bonus som baseras på dina försäljningsresultat. Utöver detta kommer du erbjudas aktieoptioner i bolaget. Läs mer om Adfenix här!

START: Omgående

PLATS: Göteborg

OMFATTNING: Heltid

LÖN: Fast lön + bonus + aktieoptioner

KONTAKT: Talent Manager Amy Disley, amy@oddwork.se (för frågor om tjänsten, ej ansökningar)

SISTA ANSÖKNINGSDATUM: 2016-12-22

Är detta du? Skicka in din ansökan med CV omgående då platsen kan bli tillsatt innan sista ansökningsdag! Vi ser fram emot att höra av dig.

Oddwork startades av tre studenter utifrån Handelshögskolan i Göteborg 2011. Vi kopplar samman talanger med företag över hela Sverige inom försäljning, ekonomi och kundtjänst. Vi lever utifrån att personlighet är A & O och att människor är bäst på det man verkligen brinner för. Därför vill vi på Oddwork alltid veta vem du är, vad du vill och framförallt vad du brinner för! Det är så vi kopplar samman rätt talang med rätt företag och skapar nästa karriärsäventyr.
Jobbfakta
Publicerad

10 dagar sedan

Sista ansökningsdag

24 dec

Om företaget