Affärssystem-ansvarig

Framtiden · Data & IT · 11 dec

Om jobbet

Är du en person som ser förbättringspotential i allt och får saker att hända? Har du tidigare arbetat med ERP-affärssystem? Vi söker dig som trivs i en samordnande roll där du får ansvaret för vår kunds affärssystem. Låter detta som något för dig? Sök idag!

Dina arbetsuppgifter

På företagets IT avdelning hanteras främst dess affärssystem. Som ansvarig kommer du att ha det övergripande ansvaret över företagets IT-avdelning och vara den drivande parten i att, tillsammans med leverantör, kostnadseffektivisera affärssystemet Jeeves. Du ser förbättringspotential och tar fram underlag för optimeringar som kan leda till besparingar, samt eliminerar flaskhalsar som kan leda till onödiga kostnader för företaget. På sikt kommer du att vara involverad i en framtida webbshop, samt eventuell utveckling av CRM- och fakturahanteringssystem.

Arbetsuppgifter:
  • Effektivisera affärssystemet Jeeves tillsammans med leverantör.
  • Analysera och ta fram statistik.
  • Omvärldsbevakning.
  • Samordning och kontakt med IT-leverantörer.
Som ansvarig för affärssystemet erbjuds du en betydelsefull och utvecklande roll i ett växande företag, där du ges stor frihet under ansvar.

Din profil

Vi söker dig som är driven och tar initiativ till förbättring och effektivisering. Du har ett logiskt tänkande och är analytisk. Du ser förbättringspotential, och kommer med idéer till både förbättring och effektivisering. Då du har en nära kontakt med alla medarbetare på företaget värdesätter vi egenskaper som ödmjukhet och samarbetsförmåga.

Skallkrav:
  • Erfarenhet av ERP affärssystem
  • Goda kunskaper i SQL och Excel
  • Svenska och engelska
  • Körkort
Meriterande:
- Erfarenhet av affärssystemet Jeeves

Villkor

Start: Omgående eller enl. ö k
Placering: Kungälv
Omfattning: Heltid

Urval sker löpande, tjänsten kan komma att tillsättas innan sista annonsdatum. Sök idag, eller tipsa en bekant som stämmer in på profilen!
Jobbfakta
Ort
Kungälv
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Data & IT
Publicerad

10 dagar sedan

Sista ansökningsdag

11 dec

Om företaget

Vår kund är en ledande leverantör av produkter till betong- och stålbyggnation, och har sitt säte i Kungälv. De är idag ett 40-tal engagerade medarbetare inom områdena försäljning, teknik, ekonomi, inköp och lager. Som ansvarig för affärssystemet kommer du att ha ett nära samarbete med de andra avdelningarna, men vara ensam ansvarig på IT.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden AB arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst förmedlar vi på Framtiden AB kontakten men du kommer att bli anställd direkt hos kundföretaget.