Affärsdriven VD-assistent till Bellakliniken i Helsingborg

Om jobbet

Bellakliniken grundades 2012 av Dr Johan Nordquist och är en ny modern klinik där det personliga bemötandet alltid står i fokus!

Vi erbjuder förstklassig och högkvalitativ kirurgi för alla de som vill förändra sitt yttre, oavsett orsak. Vårt mål är att alla som lämnar Bellakliniken ska känna sig nöjda och vackra, både på in- och utsidan. Vår personal har stor samlad erfarenhet av plastikkirurgi och andra estetiska behandlingar och vi är kända för mycket goda operationsresultat och nöjda kunder. Det händer mycket hos oss och vi står nu inför en expansiv fas! Tillsammans med Oddwork söker vi därför en affärsdriven VD-assistent med marknadsföringskunskap som kan vara med och utveckla bolaget.

Om tjänsten som VD-assistent hos Bellakliniken
I rollen som VD-assistent kommer du ansvara för att den dagliga driften av verksamheten med målet att driva bolaget mot uppsatta verksamhetsmål. Du ansvarar för att effektivisera arbetet genom att skapa nya processer och strukturer med fokus på service, marknadsföring och affärsskapande. Detta gör att du som VD-assistent har en nyckelroll för bolagets fortsatta utveckling. Området för marknadsföring är en viktig del i tjänsten och innefattar ansvar för att skapa reklam, PR och att aktivera bolaget i sociala medier.

Rollen är med andra ord mycket bred och innebär ett stort ansvar med varierade arbetsdagar. Du ges möjligheten att växa både som person och i din professionella roll.

Vi söker dig som...
... är en skarp person som drivs av att arbeta med verksamhetseffektivisering och affärsutveckling. Du inser betydelsen av att ha en central roll i en händelserik arbetsmiljö och har förmåga att arbeta strukturerat även då tempot blir högt. Du har hög social kompetens, är självgående och kommunicerar rakt, ärligt och professionellt.

Rollen kräver att du är flexibel inför olika sorters arbetsuppgifter och att du lösningsorienterat tar dig an de uppgifter som behöver hanteras för bolagets bästa. Vi ser att du har ett par års arbetserfarenhet och har grundläggande kunskap inom marknadsföring, PR och sociala medier. Tjänsten passar dig som strävar efter en långsiktig utvecklingsmöjlighet där du ges utrymme att växa och utvecklas tillsammans med bolaget.

Denna process är en rekrytering där du efter avslutad rekryteringsprocess blir anställd hos Bellakliniken AB.


Vad Bellakliniken erbjuder dig

Bellakliniken erbjuder dig en bred och betydelsefull roll i ett bolag som står inför en spännande och expansiv fas. Ditt affärsdriv och din vilja att vara med och ta bolaget till nya höjder välkomnas varmt! Du kommer att arbeta heltid med fast lön. Läs mer om Bellakliniken här!

START: Omgående

PLATS: Helsingborg

OMFATTNING: Heltid

LÖN: Fast lön

KONTAKT: Talent Manager Jacob Borre, jacob@oddwork.se (för frågor om tjänsten, ej ansökningar)

SISTA ANSÖKNINGSDATUM: 2016-11-16

Är detta du? Skicka in din ansökan med CV omgående då platsen kan bli tillsatt innan sista ansökningsdag! Vi ser fram emot att höra av dig.

Oddwork startades av tre studenter utifrån Handelshögskolan i Göteborg 2011. Vi kopplar samman talanger med företag över hela Sverige inom försäljning, ekonomi och kundtjänst. Vi lever utifrån att personlighet är A & O och att människor är bäst på det man verkligen brinner för. Därför vill vi på Oddwork alltid veta vem du är, vad du vill och framförallt vad du brinner för! Det är så vi kopplar samman rätt talang med rätt företag och skapar nästa karriärsäventyr.
Jobbfakta
Ort
Helsingborg
Anställning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Administration
Publicerad

9 dagar sedan

Sista ansökningsdag

16 nov

Om företaget