Affärsansvarig Rekryterare till TNG i Göteborg

Om jobbet

Affärsansvarig rekryterare till TNG i Göteborg som likt oss brinner för fördomsfri rekrytering och bemanning!

Tror du på fördomsfri rekrytering och bemanning? Det gör vi! Nu söker vi ytterligare en affärsansvarig rekryterare som sätter kompetens, potential och fakta i fokus framför magkänsla och fördomar. Låter det som du? Bra - sök gärna idag!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?
  • En stark och tydlig vision - vi är ett värderingsstyrt företag med erfarna ledare och starkt engagerade och kompetenta medarbetare.
  • Marknadens modernaste rekryteringsprocess i kombination med några av marknadens modernaste rekryteringsverktyg och tester.
  • Enormt nöjda kunder och kollegor - våra NPS-värden från kunderna är höga och våra medarbetare ger oss NPS-värde på 86.
  • En fantastisk stämning och gemenskap i våra charmiga lokaler i centrala Göteborg.
DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER
  • Självständigt kontakta, etablera, vårda och utveckla dina kunder och affärer.
  • Ta in nya uppdrag samt se till att det blir affär.
  • Matcha och bemanna uppdrag med rätt kompetens (konsult eller kandidat).
  • Följa upp dina uppdrag med både kund och kandidat eller konsult.
I din kundportfölj finns både större och mindre företag. Kontaktpersonerna är personal- och linjechefer inom alla olika branscher.

Rollen innebär i korthet

Som affärsansvarig rekryterare ansvarar du för bemanning och rekrytering av tjänstemän. Till din hjälp har du TNGs beprövade kompetensbaserade fördomsfria processer, moderna systemstöd och platsannonseringstjänster i världsklass. Du ingår i ett team som arbetar tätt tillsammans och det finns gemensamma supportfunktioner inom marknad, försäljning, HR och administration.

VEM ÄR DU?

Då arbetet är självständigt, med frihet under ansvar som ledstjärna, är det viktigt att du har en förmåga att hela tiden driva dig själv framåt. Våra kunder förväntar sig snabba resultat och löpande återkoppling så det är nödvändigt att du besitter egenskaper som gör att du alltid lever upp till det. Du levererar alltid hög kvalitet i rätt tid mao. Kontakter och relationsskapande med många olika människor kommer att prägla ditt arbete då ständig kundbearbetning står på agendan. TNGs företagskultur bygger på öppenhet och stort personligt engagemang, vilket bör stämma med dina värderingar för att du ska trivas hos oss. Du måste också kunna prioritera rätt mellan en mängd olika arbetsuppgifter dagligen.

Du behöver också besitta kunskaper inom rekrytering och bemanning och behärskar att självständigt arbeta med arbetsuppgifterna som rollen innebär.

INTRESSERAD?

Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
Jobbfakta
Ort
Göteborgs stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
HR & Personal
Underkategori
Rekrytering

Ring Anna Rydbacken, 031-7612225

Publicerad

14 dagar sedan

Sista ansökningsdag

28 okt

Om företaget

TNG är den nya generationen bemannings- och rekryteringsföretag som rekryterar fördomsfritt. Med det menar vi att vi tänker och arbetar på nya sätt. Genom att se bortom fördomar kan vi hitta kandidater som andra inte ser - dessutom snabbare! Det gynnar våra kunder och jobbsökare samt bidrar till mångfald och en hållbar arbetsmarknad. Många av Sveriges mest attraktiva företag har upptäckt vårt synsätt och vi växer snabbt. I dagsläget har vi kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Örebro.