ÅF Säljare Norden

Nexa · Försäljning · 19 dec

Om jobbet

Nexa utvecklar och marknadsför innovativa produkter inom trådlös styrning, hemautomation och säkerhet som gör vardagen både säker, bekväm, och användarvänlig för såväl konsument som proffs. Du hittar våra produkter i Norden, Baltikum och Storbritannien genom våra återförsäljare. Vårt sortiment utvecklas i samverkan med ledande tillverkare i Asien.
Vår vision är att vara den drivande och ledande aktören inom ramen för de produktsegment vi är verksamma i och att vara en pålitlig och långsiktig samarbetspartner till våra återförsäljare och kunder. Verksamhetens grundvärderingar bygger på respekt, professionalism, snabbhet och kvalitet sedan starten 1997.Dessa nyckelord är en naturlig del av allt vi gör. Nexa omsätter ca 68 mil och är sedan januari 2014 en del av den börsnoterade OEM-koncernen med verksamhet i 15 länder och en omsättning på ca 2,2 miljarder.Vill du ha mer information om oss besök vår hemsida, www.nexa.se Vi växer och söker nu enÅF Säljare för Norden TjänstenI rollen som ÅF Säljare kommer du att bearbeta och utveckla återförsäljare på den Nordiska marknaden och du kommer då att ansvara för såväl befintliga ÅF som att utveckla nya i Sverige, Norge, Finland och övriga Norden. Du kommer att bygga relationer och förhandla med produktchefer, inköpare samt även utbilda butikssäljare hos ÅF. Som Säljare skall du sträva efter att visa mervärden och sälja in hela vårt sortiment inom System Nexa och Nexa Fire&Safety. I tjänsten ingår också att vara involverad i våra mässor och tjänsten innebär ca 50-60 övernattningar/år. Du kommer att utgå från vårt Göteborgskontor. Dina huvudarbetsuppgifter
 • Ansvara för att utveckla den Norska, Finska och övriga Norden marknaden med budgetansvar
 • Driva utvecklingen för några av våra befintliga ÅF i Sverige med budgetansvar
 • Marknadsbevakning och konkurrentanalyser på din marknad
 • Utbilda butikspersonal i Nexas produktsortiment
 • Bredda sortimentet hos befintliga ÅF
 • Stärka Nexas marknadsposition i Norden.
Din profilVi söker dig
 • Som har erfarenhet av att arbeta som säljare och gärna med ÅF erfarenhet.
 • Har du branscherfarenhet, gärna med teknisk inriktning, så ser vi det som meriterande.
 • Vi värdesätter egenskaper som drivkraft, målinriktning, affärsmannaskap och förmåga att bygga långsiktiga och starka kundrelationer.
 • Du är strukturerad, gillar att arbeta självständigt och är van att arbeta med officepaketet.
 • Du har goda Svenska och Engelska kunskaper och har du Finska är det meriterande - dock ej krav.
Vi erbjuderDu kommer att få arbeta i ett expansivt och dynamiskt företag och kommer få stor frihet under ansvar. Visar du framfötterna så kommer du kunna utvecklas vidare inom företaget. KontaktFör ytterligare information om tjänsten kan du kontakta Säljpoolens rekryteringskonsult Dan Andersson 031-7045171, alternativt maila dina frågor till dan.andersson@saljpoolen.se. Ansökan skickar du dock inte via mail utan via länken/knappen nedan. Välkommen med din ansökan! Sökord: Säljare, Sales, Fältsäljare, Utesäljare, Distriktsäljare, Accout Manager, ÅF
Jobbfakta
Publicerad

42 dagar sedan

Sista ansökningsdag

19 dec

Om företaget

Säljpoolen är ett av landets ledande rekryteringsbolag och vi har specialiserat oss på att rekrytera personal inom följande befattningar: säljare, innesäljare, chefer och marknad. Vi tillsätter ca 450 tjänster per år!