Administratör till kortare uppdrag, start omgående!

Om jobbet

Är du student och har ett fritt schema sista tiden innan jul? Vill du jobba med administration på ett välkänt företag och samtidigt få in en fot på Academic Work för extrajobb?
Sök tjänsten idag!

Information om uppdraget

Academic Work söker för kunds räkning en administratör som ska hjälpa dem att registrera uppgifter i deras affärssystem.
Uppdraget har start är den 6/12 och beräknas pågå i 1-2 veckor framåt.

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning vilket innebär att du kommer att vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos kund.

Arbetsuppgifter

Som administratör kommer du att ansvara för att registrera uppgifter i kundens affärssystem. Du kommer att registrera drygt 160 nya kunder i affärssystemet inom olika kategorier. Du kommer att få en introduktion innan du börjar arbeta.

Uppdraget passar dig som trivs med att jobba administrativt, är noggrann och strukturerad.

Vi söker dig som
  • För att söka tjänsten krävs att du är tillgänglig omgående och har möjlighet att arbeta hela perioden.
  • Du behärskar svenska och engelska flytande i skrift
  • Har goda kunskaper inom Excel
Det är meriterande om du tidigare har arbetat med administrativa uppgifter.

Vi söker dig som är nogrann och duktig administrativt. Du jobbar bra självständigt och har lätt för att lära dig nya system.

Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på gbg02@academicwork.se under kontorstid. Kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail.

Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och har några års arbetslivserfarenhet, är nyutexaminerad eller fortfarande studerar på högskola/universitet. Hos oss kan du arbeta som uthyrd konsult på specifika kunduppdrag eller bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet. Läs mer på www.academicwork.se.

SKYDD FÖR DEN PERSONLIGA INTEGRITETEN När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Publicerad

1 dagar sedan

Sista ansökningsdag

31 jan

Om företaget

Det startade i liten skala med tre studenter och deras vision att skapa möjligheter för studenter att få arbetslivserfarenhet bredvid studierna. Tolv år senare är Academic Work Nordens största bemanningsföretag för studenter och unga akademiker.