Administratör sökes till väletablerat försäkringsbolag!

Om jobbet

Vill du få mer erfarenheter inom administrativt arbete och är en person drivs av strukturerat arbete? Ta då tillfället i akt att söka tjänsten som administratör på heltid under 2 månader hos Folksam. Läs mer om tjänsten nedan och ansök idag.

Information om uppdraget

Academic Work söker för Folksams räkning två administratörer på heltid till deras kontor i centrala Göteborg med start omgående. Uppdraget pågår i två månader med viss chans till förlängning.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Folksams önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Folksam.

Arbetsuppgifter

Som administratör kommer du att ansvara för den administrativa delen av inkommande ärenden med stort fokus på digital posthantering. Du kommer att få hjälpa till under en period då en stor mängd ärenden behöver sorteras och fördelas ut till skaderegleringen. Introduktion kommer att ske under en veckas tid hos Folksam.

Du kommer till exempel att:
 • Skötaden digitala posthanteringen
 • Sortera och fördela ut olika ärenden
 • Hantera övriga administrativa uppgifter.
Tjänsten passar dig som vill få mer erfarenhet av att arbeta administrativt och samtidigt få en inblick i försäkringsbranschen.

Vi söker dig som
 • Har erfarenhet av administrativa uppgifter.
 • Talar och skriver svenska samt engelska obehindrat.
Som person är du strukturerad och värdesätyter noggrranhet i ditt arbete. Du är lättlärd och har en vilja att lära dig nya saker samt utvecklas. Utöver detta ser vi att du är samarbetsvillig och framåt, du trivs med att arbeta med olika människor.

Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Heltid, 2 månader (med viss möjlighet till förlängning)
 • Arbetstider: Kontorstider, 08:00 - 16:30 med flex och 45 minuter lunch
 • Placering: Centrala Göteborg
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på skrivteammailen@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där!
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.

* Vårt erbjudande till dig som heltidskonsult hos Academic Work inkluderar utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef också rabatter och erbjudanden genom vår konsultportal. Läs mer om vårt erbjudande här

Skydd för din personliga integritet
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Publicerad

17 dagar sedan

Sista ansökningsdag

15 jan

Om företaget

Folksam är ett försäkringsbolag som arbetar både med försäkringar och pensionsbolag gentemot sina kunder. De är måna om god service för att deras kunder ska kunna känna så stor trygghet som möjligt, utöver detta värnar de om ett gott arbetsklimat för deras anställda. För att läsa mer om dem, besök gärna deras hemsida: http://www.folksam.se/