Administratör sökes till ett av Göteborgs största företag!

Om jobbet

Har du tidigare erfarenhet av att arbeta med administration, ett intresse för ekonomi och vill arbeta för ett av Göteborgs största företag? Vill du utveckla din kompetens och arbeta nära fem glada kollegor som agerar spindel i nätet för organisationens samtliga avdelningar? Sök då redan nu!

Information om uppdraget

Academic Work söker för kunds räkning en skicklig administratör. Uppdraget beräknas starta omgående och fortgå till juni med mycket goda chanser till förlängning.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kunds önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic
Work

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos kund. Deras intention är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Som administratör kommer du arbeta i en grupp om 5-6 personer som stöttar samtliga grupper i avdelningarna. Du kommer till exempel att registrera el-mätare, följa upp avtal och produktfrågor samt administrera projekt och utbildningar.

Tjänsten passar dig som har en positiv inställning och som gärna hjälper till där det behövs. Du vill utvecklas inom administration och har ett intresse för ekonomi!

Vi söker dig som
  • Har 1-3 års erfarenhet av att arbeta med administration
  • Har god erfarenhet av att arbeta i Outlook och flertalet affärssystem
Det är meriternade om du tidigare jobba med enklare ekonomiuppgifter.

Som person är du noggrann och trivs med att arbeta på en föränderlig organisation där det är ett högt tempo. Du har ett utpräglat lösningsfokus och en förmåga att komma med kreativa lösningsförslag faller sig för dig naturligt.

Övrig information
  • Start: Omgående
  • Omfattning: Heltid, 07.45 16.15
  • Placering: Göteborg
  • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
  • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på gbg01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där!
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.

* Vårt erbjudande till dig som heltidskonsult hos Academic Work inkluderar utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef också rabatter och erbjudanden genom vår konsultportal. Läs mer om vårt erbjudande här

Skydd för din personliga integritet
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Publicerad

5 dagar sedan

Sista ansökningsdag

30 jan

Om företaget

Det startade i liten skala med tre studenter och deras vision att skapa möjligheter för studenter att få arbetslivserfarenhet bredvid studierna. Tolv år senare är Academic Work Nordens största bemanningsföretag för studenter och unga akademiker.