Administratör med intresse för inköp

SW · Administration · 31 okt

Om jobbet

Är du i början av din karriär och vill arbeta i en administrativ tjänst och har möjlighet att börja omgående? Vår kund är ett ledande inredningsföretag och är belägna i centrala Göteborg. Allt arbete hos vår kund präglas av teamarbete, kompetens och kvalité. Är du den vi söker?

Tjänstebeskrivning
Du kommer i din tjänst som administratör att tillhöra kundens inköpsavdelning. Då kunden inför ett nytt system kommer du att ha en nyckelroll i de övergripande administrativa arbetsuppgifterna inom inköp. I dina arbetsuppgifter ingår att läsa in prislistor, ha hand om prisuppdateringar och uppläggning av artiklar. Du har en överblick och säkerställer att prislistor är korrekta, registrerar ny data och strukturerar upp i systemet samt tar bort överflödig information. Vidare har du kontakt med leverantörer för att samla in rätt information samt ger övrigt administrativt stöd till inköpsteamet.

Lämplig bakgrund
Du har en avslutad gymnasieutbildning och har tidigare arbetat inom administration, service eller liknande. Du känner dig trygg att arbeta med MS Office, särskilt Excel och har erfarenhet av något affärssystem. Du behärskar såväl svenska som engelska, i tal och skrift. Som person är du strukturerad, ordningssam och ansvarstagande. Du är prestigelös och har ett öga för detaljer. Du har en förmåga att prioritera bland flera olika arbetsuppgifter och är ihärdig i ditt arbetssätt. Vidare är du social och har en god kommunikativ förmåga. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Övrig information
Ovanstående är ett konsultuppdrag med anställning hos SW. Tjänsten är med start i november och förväntas pågå i 2 månader med möjlighet till förlängning. Anmäl ditt intresse för tjänsten snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande. Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Frida Johansson 031-333 54 81.

Konsult hos SW
Du drivs av att utvecklas och inspireras av nya utmaningar och miljöer. Du har en förmåga och känsla för att verka i olika verksamheter och grupper. Vi arbetar i nära samarbete med dig och är lyhörda för dina önskade utmaningar. Tillsammans med våra HR konsulter samt med våra framgångsrika kunder kan vi matcha rätt uppdrag för dig och stödja dig i din önskade karriär. Känner vi våra kunders behov och våra kandidaters kompetens kommer vi att lyckas. Vi frågar därför vet vi
Jobbfakta
Ort
Göteborgs stad
Anställning
Heltid
Projekt- / Visstidsanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Administration
Publicerad

7 dagar sedan

Sista ansökningsdag

31 okt

Om företaget

SW är specialiserade på rekrytering och konsultverksamhet för tjänstemän. Våra tjänster och våra kunder finns inom ekonomi, bank & finans, administration, försäljning, kundservice, IT och Teknik, med placering i Göteborg, Stockholm och Malmö. SW är specialiserade på rekrytering och konsultverksamhet för tjänstemän. Vårt engagemang definieras av kreativitet, nyfikenhet och ett mänskligt fokus.
Läs mer på www.sw.se och gilla oss på Facebook!