Adecco Office & HR söker praktikant våren 2017

Om jobbet

Adecco Office & HR söker praktikant!

Vill du ha en praktikperiod där du får samarbeta tätt med en grupp inspirerande konsultchefer som dagligen hjälper våra kunder i deras personalplanering? Vill du bli en del av en arbetsplats som arbetar efter ledorden "Better Work, Better Life" med fokus på livskvalitet, glädje och laganda? Då har vi praktikplatsen för dig!

Hur ser din arbetsdag ut?

Som praktikant hos oss kommer du att ingå i ett team där vi ansvarar för att tillsätta konsulter till alla möjliga spännande tjänster. Främst kommer du att arbeta med administration och stötta konsultcheferna i deras dagliga arbete. Vidare kommer du att få inblick i samt stötta vid gruppintervjuer och få lära dig utvalda delar i rekryteringsprocessen så som annonsering, göra urval och intervjua kandidater. Att genomföra sin praktikplats hos oss innebär att du i stor utsträckning får lära dig HR administration men där dina dagar också kan bestå av er rad olika arbetsuppgifter. Vårt arbete är väldigt situationsanpassat då våra kunders behov styr vår vardag, så variation är något du uppskattar och värdesätter.

Vi ser gärna att du skall kunna praktisera hos oss under hela eller delar av vårterminen 2017. Det är viktigt att du är berättigad till att göra praktik, antingen via arbetsförmedlingen eller via Högskola/Universitet, och att du kan börja redan under januari månad.

Är vi rätt praktikplats för dig?
Du som är social, noggrann och tycker det är roligt att ha mycket kontakt med olika människor och gillar att arbeta vid datorn har hittat rätt! Vi tror att du har en färdig eller pågående eftergymnasial utbildning inom personal/administration eller motsvarande.

Du tycker det verkar intressant med personbedömning och trivs i en praktikplats med administrativa uppgifter och att arbeta i ett öppet kontorslandskap där en positiv atmosfär och arbetsglädje i en tempofylld miljö gör att du orkar göra "det lilla extra".

Intresserad? Då behöver vi en ansökan där du berättar lite om dig själv och där du anger din praktikperiod samt vilka förväntningar du har på en praktikperiod hos Adecco.

Tillsättning sker löpande så vänta inte med att söka!

Vid frågor är du välkommen att kontakta Maria Thell på nummer 0736847126 alt maria.thell@adecco.se
Jobbfakta
Kontakt

Ring Alma Velijevic, 031-720 72 89

Publicerad

25 dagar sedan

Sista ansökningsdag

10 dec

Om företaget

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.