Account manager till mjukvaruföretag!

Om jobbet

OM FÖRETAGET

Nu söker vi Account manager till OpenSolution. Företaget verkar inom mjukvarubranschen som erbjuder helhetslösningar för kassa- och betalningssystem. Företaget är verksamma i hela Norden med kontor i Sverige och
Danmark. Arbetsplatsen är belägen i fräscha och ljusa lokaler på Lindholmen.

OM TJÄNSTEN

Som Account manager kommer du till en början att ingå i ett team av 6 personer. Du ansvarar för att boka möten, genomföra möten samt presentera, demonstrera och sälja företagets egenutvecklade programvaror för kassa- och betalningssystem. Kunderna finns främst inom restaurangbranschen.

Du kommer att bearbeta både befintliga kunder, leads och nya företag där du ständigt bygger upp din egen kundbas. Stor del av din arbetsdag kommer du att vara ute på kundmöten. Du ansvarar även för offertskrivning, uppföljning och slutligen avtalsskrivning.

Företaget är i en expansiv fas och utökar sin säljorganisation. För rätt person finns goda möjligheter till utveckling inom företaget.

VEM ÄR DU?

Du är målorienterad, driven och älskar att träffa nya människor.
Du drivs av att göra affärer och är duktig på att skapa nya relationer. Du är flexibel, trivs med att arbeta i ett högt tempo och har hög social kompetens.

Du gillar att vistas i en miljö som genomsyras av entreprenörsanda och har en stark vilja att lyckas. Att du har energi, är positiv och serviceinriktad ser vi som en självklarhet!

VAD KAN DU?

Gymnasieutbildning är ett krav samt någon form av vidareutbildning är meriterande, t. ex YH utbildning eller liknande. Har du erfarenhet av restaurangbranschen samt ett genuint teknikintresse är det stort plus. Du är en tävlingsmänniska och en lösningsorienterad person med en kreativ ådra för smarta affärslösningar.

Du behärskar svenska och engelska flytande i både tal och skrift. Meriterande om du talar persiska, arabiska men inget krav.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

Start: Omgående

Omfattning: Heltid, rekrytering

Placering: Göteborg, Lindholmen

Har du frågor om tjänsten, ring 031-320 33 01 eller skicka in din ansökan direkt till vedrana@ryskaposten.se
Jobbfakta
Ort
Göteborgs stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Försäljning
Underkategori
Key Account Manager
Kontakt

Mejla eller ring Ryska Posten Bemanning Väst, 031 320 33 00

Publicerad

3 dagar sedan

Sista ansökningsdag

19 nov

Om företaget

Ryska Posten Bemanning riktar sig mot företag som värdesätter god service och möjligheten att arbeta med otroligt duktiga och lösningsorienterade människor.

Vår filosofi är att erbjuda våra kunder den hjälp de behöver, när de behöver den och Ryska Posten Bemanning finns därför tillgängliga dygnet runt, 7 dagar i veckan, 365 dagar om året och har även möjlighet att snabbt ta fram passande kandidater för längre uppdrag.


Hitta hit

Göteborgs stad Visa på karta

Visa var