Account Manager/Göteborg

Om jobbet

GSGroup med produktfamiljen Guard Systems söker nu en driven säljare

Kort om produktfamiljen
  • GS Fleet - positioneringssystem som effektiviserar verksamheten till att bli mer lönsamt.
  • GS Körjournal - digital körjournal för registrering körda mil i tjänst eller privat.
  • GS Spotguard - spårsändare för spårning och positionering av stulen egendom.
Till vårt Göteborgskontor söker vi nu en säljare med fokus på GS Fleet/GS Körjournal.

Tjänsten
Den ansvarige för GS Fleet/GS Körjournal skall i sin roll aktivt prospektera, kvalificera och besöka pot. kunder för att sälja in positioneringssystem till entreprenad/uthyrning, serviceföretag inom el, vvs mm. Du kommer att utbildas i våra lösningar och få stöd av dina kollegor och din försäljningschef.

Din profil
För att trivas hos oss och lyckas bör du ha minst 5 års erfarenhet av att driva B2B-affärer. Då dessa bygger på långsiktiga kundrelationer behöver du ha förmåga att skapa hållbara relationer med nya och befintliga kunder, ha ett väl utvecklat affärs- och resultatfokus och vara van att självständigt planera och genomföra affärer.

Som person är du driven, rak och ärlig och uppskattar frihet under ansvar. I arbetet med människor är socialt kompetens avgörande och det är avgörande att du är utåtriktad och har lätt för att skapa nya relationer, förtroende och respekt.

Vi erbjuder dig att bli en viktig del av ett marknadsledande bolag på en etablerad marknad med stor potential för dig bli framgångsrik genom att skapa nya kundrelationer och etablera nya kundgrupper som bidrar till bolagets fortsatta utveckling och tillväxt.

Grundläggande anställningsvillkor

Omfattning: Heltid
Lön: Grundlön + provision.
Förmåner: Trad. Förmånspaket och pension enl. avtal.
Tillträde: Tjänsten tillsätts enligt överenskommelse.
Krav: Körkort och tillgång till bil. Milersättning för tjänstemil.
Jobbfakta
Ort
Göteborgs stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Försäljning
Underkategori
Key Account Manager
Kontakt

Mejla eller ring Klas Wassberg, 0702-650810

Publicerad

25 dagar sedan

Sista ansökningsdag

15 nov

Om företaget

Om GSGroup
GSGroup är en ledande Europeisk leverantör av lösningar för optimering av fältpersonal och tillgångar (t ex. fordonsparker och maskiner).
Produktportföljen består i dag av varumärkena Handyman, Smartday och Guard Systems.

Företaget etablerades 1992 med huvudkontoret i Sandefjord och finns idag i 10 länder med säljkontor i Oslo, Stockholm, Göteborg, Köpenhamn, Helsingfors, Tallinn, Riga, Vilnius, Dortmund, och Budapest.

Koncernen med sina 10 dotterbolag i 10 europeisk länder består av ~150 medarbetare.
De senaste 20 åren har företaget haft samme starka industriella ägare (AS Atlantis Vest), som har investerat i en långsiktig utveckling av företaget och gjort företaget till den starka aktören den är i dag.

GSGroup erbjuder en produktbredd som hjälper våra kunder att optimera sin fältpersonal och fordonspark. Fördelarna är många med att ha EN aktör för ett helhetsåtagande men framförallt handlar det om Partner - en tydlig ansvarstagande part som erbjuder integrerade lösningar som adderar värde till verksamhet och resultat och gör vardagen enklare. GSGroup är en stark och solid grupp med lönsam tillväxt och resultat. 2015 omsatte gruppen 150 miljoner norska kronor.


Hitta hit

Göteborgs stad Visa på karta

Visa var