Account Manager

Witre AB · Försäljning · 23 dec

Om jobbetAccount Manager- Västra Sverige

Vill du vara en del av en marknadsledande organisation med passion för kunder och trivs i ett högt tempo där kunden är i fokus?

Är du dessutom en driven person som gillar att ta ansvar och trivs i en miljö där du arbetar nära kunder från många olika branscher, är detta jobbet för dig!

Tjänstebeskrivning

Vi söker en driven Account Manager för västra Sverige.

Du arbetar aktivt med våra större avtalskunder och genom ett nära samarbete utveckla avtalet optimalt. Våra kunder representerar många spännande branscher, från stora internationella industriföretag till mindre lokala verksamheter.

Som Account Manager blir du en del av ett engagerat team där samarbetet för att hitta den bästa lösningen för kunden står i centrum.

Witre Manutan är en organisation i förändring med fokus på ständig förbättring och du är en viktig del i utvecklingsprocessen.

Lämplig bakgrund

Vi ser gärna att du har några års erfarenhet av B2B försäljning, kanske från någon typ av teknikföretag.

Du drivs av kundkontakter och är en ansvarstagande resultatinriktad person med positiv attityd och energi. Du arbetar effektivt och med hög kvalité. Din styrka ligger i att kommunicera med kunder och du har enkelt för att sätta dig in i kundernas position för att hitta möjligheter och den bästa lösningen. Det kommer naturligt för dig att hålla vad du lovar och du är en pålitlig partner får såväl kollegor som kunder.

Du har god erfarenhet av förhandling och kan uttrycka dig professionellt och representativt på såväl svenska som engelska. Att använda Microsoft Office och CRM-system hör till din vardag och du har dokumenterad erfarenhet av framgångsrik försäljning.

Känner du igen dig i ovanstående och tycker att detta låter som en intressant utmaning är du varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande.

Kontakt
I den här rekryteringen samarbetar vi med Säljpoolen. Har du några frågor är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Per Asplund på telefon 031 - 704 51 92.

Välkommen med din ansökan!

Witre Manutan är det kompletta företaget inom arbetsplatsutrustning för industri, lager och kontor. Witre Manutan finns i hela Norden och ingår i den europeiska koncernen Manutan, med fler än 200 000 produkter i sortimentet. Besök vår hemsida för mer information, www.witre.se

Sökord; Säljare, Fältsäljare, Account Manager.
Jobbfakta
Publicerad

1 dagar sedan

Sista ansökningsdag

23 dec

Om företaget

Säljpoolen är ett av landets ledande rekryteringsbolag och vi har specialiserat oss på att rekrytera personal inom följande befattningar: säljare, innesäljare, chefer och marknad. Vi tillsätter ca 450 tjänster per år!