Academic Work söker en junior Serviceingenjör som gillar att flyga

Om jobbet

Vill du arbeta med avancerad teknologi för metall i en internationell miljö?
Har du erfarenhet av IEC-61131-3 ?
Sök tjänsten idag, urval sker löpande!

Information om uppdraget

Academic Work söker för vår kunds räkning en Serviceingenjör.

Du kommer att arbeta med kvalificerad teknisk service och support hos kunder som finns i Europa, USA och Asien. Du kommer även att delta i leveransprojekt som omfattar upptagning samt intrimning av vår kunds spännande och högteknologiska produkter.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic
Work

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos vår kund. Intention är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Som Serviceingenjör kommer du arbeta med teknisk problemlösning. Dina kunder finns världen över och du kommer att resa 100 resdagar om året. Väl hos kund kommer du att felsöka och åtgärda funna fel i el- och mekaniksystem. Du kommer att arbetar med PLC-styrda system och kalibrering av mätutrustning. Efter en tid när du har den kunskap som krävs så kommer du också att utbilda dina kunder.

Tjänsten passar dig som tycker om att ge god service och anpassar din kommunikation till din mottagare, tjänsten ställer höga krav på din sociala förmåga. Vidare ser vi gärna att du är praktiskt lagd och stimuleras av tekniska problem.

Vi söker dig som
  • högskoleingenjör inom maskinteknik eller elektroteknik.
  • uttrycker dig obehindrat i svenska samt engelska.
Det är meriterande om du har:
  • praktisk erfarenhet från service på avancerade tekniska system.
  • erfarenhet av att arbeta med PLC-styrda system och kalibrering av mätutrustning.
Som person är du ansvarstagande, driftig och van att ta egna initiativ.
Du kommer förstås att bli upplärd i din roll som serviceingenjör och förväntas först efter ett år att bli självgående i din roll.

Övrig information
  • Start: Omgående, med viss reservation gällande uppsägningstid
  • Omfattning: Heltid
  • Placering: Göteborg
  • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
  • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på gbg03@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där!
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.

* Vårt erbjudande till dig som heltidskonsult hos Academic Work inkluderar utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef också rabatter och erbjudanden genom vår konsultportal. Läs mer om vårt erbjudande här

Skydd för din personliga integritet
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Ort
Göteborgs stad
Anställning
Heltid
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör
Publicerad

23 dagar sedan

Sista ansökningsdag

12 jan

Om företaget

Vår kund verkar inom industriell framtagning i metall. Produkten ger möjlighet till kostnadseffektiv tillverkning av produkter med avancerad funktionalitet. Marknaden är global och vår kund behöver nu ytterligare serviceingenjörer för att inte begränsa sin tillväxt.