Academic Work söker en junior Entreprenadingenjör till PEAB i Göteborg

Om jobbet

Vill du vara med och bygga framtidens hållbara samhälle?
Är du en snickare som vill påbörja en karriär som tjänsteman inom byggbranschen?
Sök tjänsten redan idag - urval sker löpande!

Information om uppdraget

Academic Work söker för PEABs räkning en entreprenadingenjör.

Som entreprenadingenjör har du en stöttande roll gentemot platschefer och arbetschefer och delar ansvaret för projektets administration.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic
Work

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos PEAB. Uppdraget är ett vikariat på sju månader med möjlighet till förlägning.

Arbetsuppgifter

Som entreprenadingenjör på Peab byggservice kommer du räkna på förfrågningar mellan 1-10 miljoners projekt. Du kommer även medverka vid inköp och ha hand om projektens ekonomi, kontraktsadministration, kontraktsfrågor samt planering och uppföljning av projektet du deltar i.

Du kommer till exempel att:
 • Medverka vid kalkylstartsmöten och vid kalkylgranskning
 • Hantera förfrågningar och anbud i samband med upprättande av produktionskalkylen
 • Följa upp avvikelser och vara behjälplig vid regleringar med leverantörer och underentreprenörer
 • Genomföra inköpsmöten
 • Genomföra leverantörsutvärderingar
 • Upprätta inköpsplanen och administrativa arbetsuppgifter
Vi söker dig som
 • bygg- eller civilingenjör , alternativt har tillgodogjort dig motsvarande kunskaper genom längre arbetslivserfarenhet
 • Goda kunskaper i Officepaketet
 • Talar och skriver svenska obehindrat
Det är meriterande om du har

* erfarenhet av liknande arbete tidigare

Tjänsten passar dig som vill få en god insyn i byggprocessen. Som person är du nyfiken, engagerad och din vilja att leverera driver dina projekt framåt. Du är noggrann, strukturerad och social. Du gillar att arbeta både självständigt och i team med ett öga för detaljer samtidigt som du har förmågan att se helheten. I den här rekryteringsprocessen lägger vi stor vikt på dina personliga egenskaper.

Övrig information
 • Start: 9 januari
 • Omfattning: Heltid
 • Placering: Göteborg
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på gbg03@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där!
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.

* Vårt erbjudande till dig som heltidskonsult hos Academic Work inkluderar utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef också rabatter och erbjudanden genom vår konsultportal. Läs mer om vårt erbjudande här

Skydd för din personliga integritet
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Publicerad

13 dagar sedan

Sista ansökningsdag

20 jan

Om företaget

PEAB är ett företag som arbetar för att bygga framtidens hållbara samhälle. De engagerar sig i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det de bygger och anlägger. PEAB vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.