2nd line support - Skype och Exchange

Academic Work · Data & IT · 14 jan

Om jobbet

Atea har samlat it-branschens största hjärtan och snabbaste hjärnor. Medarbetare som brinner för att vara med att bygga ett bättre Sverige med hjälp av it, medarbetare som tar personligt ansvar och sätter laget före jaget. Så för oss är det viktigt att du liksom vi lever dessa värderingar. Vi emotser din ansökan!

Information om uppdraget

Academic Work söker för Ateas räkning en 2nd line support som ska hjälpa till att förvalta deras kunders systemen. Du kommer att sitta på Ateas kontor i Mölndal tillsammans med ett team bestående av 10 medlemmar, där två utav er har fokus på förvaltning av Skype och Exchange.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Ateas önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work.

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Atea. Ateas intention är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Din huvudsakliga arbetsuppgift kommer bestå i att supportera och förvalta systemen så som Skype och Exchange. För den som har erfarenhet och viljan att utvecklas kommer det finnas möjligheter att arbeta med fler system så som Lync eller videoleveranser.

Atea värdesätter att deras medarbetare tar egna initiativ och utvecklar sin egen kompetens men framförallt bidrar till en bra gemenskap!

Vi söker dig som

Vi ser att du är en person som brinner för IT och har tidigare erfarenhet av förvaltning inom de verktyg som Atea arbetar med (AD/Microsoft, Skype, videokonferens etc.). Som person är du självgående och ansvarsfull, dessutom läggs stor vikt på noggrannhet då det är du och ytterligare en kollega som kommer fokusera på förvaltning av Skype och Exchange. Därför ser vi också att du är en god samarbetspartner.

Det är meriterande om du har en teknisk utbildning, t.ex. som programutvecklare inom SharePoint.
  • START: 1 januari 2017
  • OMFATTNING: Heltid
  • UPPDRAGETS LÄNGD: 6 månader med goda möjligheter till förlängning och överrekrytering
  • PLATS: Mölndal
Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på gbg04@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där!
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.
SKYDD FÖR DIN PERSONLIGA INTEGRITET När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Ort
Mölndal
Anställning
Heltid
Projekt- / Visstidsanställd
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Support
Publicerad

19 dagar sedan

Sista ansökningsdag

14 jan

Om företaget

Hos oss är det alltid nära till beslut. Vi har en målmedveten satsning på våra medarbetares utveckling. Vår kultur präglas av våra värderingar, en kultur där framåtanda, humor, kamratskap och ett visst mått av galenskap är helt naturligt. En kultur som gjort oss till Sveriges största leverantör av it-infrastruktur och tillhörande tjänster.

Vi har alltid stora saker på gång. Vi gillar att utmana gängse regler och går ofta vår egen väg. Vi gör det tack vare modiga medarbetare som sporras av stora mål. Vi är svenska landslaget i it-infrastruktur som bygger ett bättre Sverige med it. Vill du också vara en del av landslaget?

Ateakoncernen, med verksamheter i hela Norden och Baltikum, har 6 300 medarbetare och är den tredje största it-infrastrukturleverantören i Europa och marknadsledare i Norden och Baltikum. Koncernen har en omsättning på ca 24 miljarder svenska kronor och är noterad på Oslo Börsen.

Välkommen till Atea!

Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.