.Net-utvecklare söker till produktbolag i centrala Göteborg

Framtiden · Data & IT · 24 dec

Om jobbet

Söker du eller kanske en vän jobb som .Net-utvecklare och är i början av karriären? Då kan vi ha jobbet för dig!

Dina arbetsuppgifter

Vår kund är ett etablerat produktbolag som har ett egenutvecklat produkt som hanterar massutskick av mail och sms, eventinbjudningar, integration med sociala medier med mera.

De behöver en ny utvecklare i teamet som framförallt skall syssla med backendutveckling i .Net-miljö, men om man har kunskaper av frontend är det högt meriterande.

Hela processen av systemet sker under samma tak - utveckling, testning, försäljning, leverans och support. Detta gör att du kommer nära produkten och kan vara med och påverka och komma med idéer som kan bli verklighet.

Du sitter i ett team tillsammans med 2 andra utvecklare och som ny får du både god hjälp snabbt och kan visa framfötterna samtidigt.

Du kommer att utvecklare både befintliga och nya funktioner, göra förbättringar och säkerställa. Med teknikens utveckling kommer det finnas mycket nytt att implentera och utveckla.

Du kan också komma sitta i möten tillsammans med kunder.

Din profil

Skallkrav:
  • Goda kunskaper av C#, .Net
  • Kunskaper av Javascript, CSS, HTML
  • Genomfört projekt i skola eller på fritiden som går att visa upp
  • Brinnande intresse för utveckling
Meriterande:
  • Avslutad utbildning inom Data, IT, systemutveckling eller liknande
  • Svenska och engelska i tal och skrift
  • Bekväm med både back- och frontendutveckling
Vi söker dig som har ett brinnande intresse för systemutveckling och har goda kunskaper i C# och .Net. Du har troligtvis programmerat på fritiden eller gjort spännande projekt under din utbildning. Då du kommer ha möjlighet att påverka och sitta i ett mindre team ser vi att du har ett eget driv och gärna kommer med nya idéer.

Det här är ett jobb för dig som vill ha en trygg arbetsplats med trevliga kollegor där det är högt i tak!
En perfekt start för dig som är i början av karriären och har mycket ideér och driv.

Villkor

Start: Efter årsskiftet
Omfattning: Heltid
Placeringsort: Göteborg

Urvalsprocessen sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista annonseringsdag, tveka därför inte med att skicka in din ansökan!
Jobbfakta
Ort
Göteborgs stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Utvecklare
Kontakt

Ring Emilia Persson, 0723019519

Publicerad

11 dagar sedan

Sista ansökningsdag

24 dec

Om företaget

Vår kund är ett produktbolag som håller till i fräscha lokaler mitt i centrala Göteborg.

De levererar ett egenutvecklat system som hanterar massutskick av mail och sms, eventinbjudningar och integration med sociala medier. Kunderna är små till stora och välkända företag som Svenska Spel och KappAhl.

Här sitter du i ett litet och personligt team på ca 7 ambitiösa och kunniga personer där det är högt i tak!

Här får du möjlighet att vara med i fler delar av utvecklingen och kommer i kontakt direkt med slutprodukten och kan vara med och påverka dess utveckling.

Företaget ser det som viktigt att skapa god laganda på kontoret och brukar göra aktiviteter tillsammans ca 1ggr i månaden.

Som anställd på Framtiden kan du känna dig trygg. Samtliga våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden AB arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden AB för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.