.NET utvecklare med erfarenhet inom SharePoint till CGI!

Academic Work · Data & IT · 24 dec

Om jobbet

Är du i början av din karriär som .NET utvecklare och har erfarenhet inom SharePoint? Missa då inte chansen att få möjligheten att arbeta på CGI som fick certifieringen "Top Employer 2015" både i Sverige och Europa! Vi söker dig som är en problemlösare och brinner för teknik. Om du vill få en chans till att bidra till samhällsutvecklingen samtidigt som du har en stor chans till att kunna bidra till din egna utveckling, sök då tjänsten idag!

Information om uppdraget

Academic Work söker för CGIs räkning en utvecklare med erfarenhet av utveckling inom SharePoint. Avdelningen som söker utökning arbetar för CGIs kund som är en ledande aktör kring långsiktig planering av transportsystem. Kunden ansvarar för väg- och jänvägstrafik samt luft- och sjöfart.

Teamet består idag av 12 personer, varav majoriteten är seniora kollegor som gärna delar med sig av sin erfarenhet och kunskap. För att lyckas i tjänsten kommer du att få en gedigen introduktion med start på en konferens i Stockholm för att sedan få uppärning på avdelnings- och gruppnivå här på kontoret i Göteborg.

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos kundföretaget. Kundens intention är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Du kommer att ingå i ett team där du bland annat med dina seniora kollegor kommer att vara en viktig del i både interna och externa projekt. Inom gruppen arbetar man inom projekt, förvaltning och en-mansuppdrag. Detta sker till största delen in-house men det förekommer också kundbesök där du på uppdrag får ta kravprofil ute hos kund, konfigurera/utveckla eller supportera enklare ärenden.

Förutom ovanstående kommer dina arbetsuppgifter innefatta konfigurering, anpassa applikationsnivå och integrera SharePoint mot andra system. Felsökning och planering av SharePoint och relaterade infrastrukturella delar ingår också i ens arbetsuppgifter. Detta då Göteborgskontoret och gruppen har hand om utvecklingen och underhållningen av CGIs interna intranät. Intranätet används internationellt av CGIs ca 65 000 medarbetare i 40 länder.

Tjänsten passar för dig som är junior i karriären med ett brinnande intresse för teknik och som vill utveckla dina kunskaper inom SharePoint är det här en unik möjlighet. Hos CGI får du arbeta i en flexibel miljö och möjlighet att arbeta i attraktiva projekt gentemot flera av CGI´s stora kunder. CGI är ett stort internationellt företag där endast du själv kan sätta stopp för din egen utveckling.

Vi söker dig som
  • Relevant eftergymnasial utbildning inom IT.
  • 1 2 års arbetslivserfarenhet .NET utveckling och har arbetat med SharePoint.
  • HTML samt applikationsutveckling, 2013 och framåt.
  • Obehindrad svenska då du dagligen kommer att ha kontakt med kunder och medarbetare på svenska. Engelska är också ett krav då gruppen arbetar internationellt.
Som person är du självgående och har en god samarbetsförmåga, du ska tycka om att arbeta ensam men trivas lika väl i en grupp. Vidare ser vi att du är ansvarstagande och ser och tar initiativ till sådant som behövs utföras. Vi ser även att du har ett genuint datorintresse och har en förmåga att göra ny teknik till affärsnytta.

Övrig information
  • Start: Omgående.
  • Arbetstid: kontorstider, mellan 9-15 förväntas du vara på plats på kontoret. Resten av arbetstiden kan du flexa utifrån eget önskemål. På sikt kommer det även finnas möjlighet att arbeta hemifrån.
  • Placering: Göteborg, Mölndal.
  • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
  • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på gbg04@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där!
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.

* Vårt erbjudande till dig som heltidskonsult hos Academic Work inkluderar utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef också rabatter och erbjudanden genom vår konsultportal. Läs mer om vårt erbjudande här

Skydd för din personliga integritet
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Ort
Göteborgs stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Utvecklare
Publicerad

54 dagar sedan

Sista ansökningsdag

24 dec

Om företaget

CGI CGI är Sveriges största konsultföretag inom IT-tjänstesektorn och levererar verksamhetskompetens, systemintegration samt outsourcing av IT- och affärsprocesser inom flera olika branscher - allt från telekom och media till handel och den offentliga sektorn. Koncernen har medarbetare i 41 länder och i Norden är de idag cirka 9 000 anställda.