Hoppa till innehåll
Publiceringsdatum
22 mars 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Kontaktperson
Magnus Ryberg
Telefon
Ansök nu
Om Rollen

Proton Finishing Industripulver söker nu en Platschef med Logistikprofil. Vi är på jakt efter dig som idag har en ledande befattning inom produktion eller logistik och som nu är mogen och lockad av nästa steg i karriären genom att ta övergripande ansvar för en av Europas modernaste Ytbehandlingsanläggningar, och driva den vidare för ökad lönsamhet och effektivitet.

Som Platschef får du ansvar för organisation, personal, ekonomi och för den verksamhet som är direkt och indirekt kopplad till produktion: planering, produktionsteknik, kvalitet, förbättringsarbete, underhåll, arbetsmiljö, logistik/inköp. Organisationen kännetecknas av korta beslutsvägar, vilket gör det enkelt att omsätta idéer till handling, under stor frihet och ansvar.
På enheten arbetar du tillsammans med din ledningsgrupp mot era gemensamma mål. Till er hjälp finns även affärsområdets egen expertgrupp som består av personer med spetskompetenser inom process, logistik, energi/miljö/arbetsmiljö, kvalitet, automation och underhåll. Din organisation består av ca 55 kompetenta medarbetare och du rapporterar till Operations Manager för Proton Finishing.

Din Profil

Vi ser gärna att du har eftergymnasial utbildning, förslagsvis inom industriell ekonomi, logistik, maskin, eller liknande. Minst fem års erfarenhet från ledande befattning är lämpligt där du skaffat dig en bra och bred kompetens kring produktion och logistik. För att lyckas i rollen är det viktigt att du har en bakgrund och erfarenhet från fordonsindustrin, och då gärna från underleverantörsledet. Kunskaper inom LEAN, förbättringsarbete och kvalitetsverktyg är andra viktiga egenskaper som vi värdesätter. Du behärskar Svenska och Engelska i tal och skrift. Det är viktigt att du kan fatta egna snabba beslut som baseras på en kombination av erfarenhet, analys och råd från andra.

Värdeord på Proton är Proaktiv, Laganda, Utmana och Samarbete vilket bör sitta i ryggraden hos dig. Som ledare vill vi att du är analytisk, målfokuserad och affärsinriktad. Vi söker en trygg person, med starkt pedagogiskt ledarskap som kan entusiasmera och utveckla sina medarbetare.

Vårt Erbjudande

Vi lovar dig en tjänst med varierande arbetsuppgifter i en spännande bransch där snabba omställningar är vardag. Här får du en unik möjlighet att bygga en effektiv verksamhet och organisation präglad av engagemang och arbetsglädje. Att jobba på Proton innebär stora möjligheter att utvecklas. Hos oss vill vi se människor växa.

I denna rekrytering samarbetar Proton Finishing med Stella Rekrytering & Ledarskap AB. För mer information kontakta Magnus Ryberg, 0370 - 123 00 eller Sören Holmlind, 0515 - 128 00. Sista ansökningsdag är 24 april.

Om Proton Finishing

Finishing är en av Europas ledande ytbehandlare inom branscher med leveranser mot fordon, bygg och övrig verkstadsindustri. Vi har sex fabriker på fyra orter i Sverige och arbetar idag inom ett flertal olika processer inom såväl korrosionsskyddande som dekorativa ytbehandlingar med högsta kvalitet. Totalt omsätter vi 310 MSEK och har 200 medarbetare. Proton Finishing är en del av Proton Group, en privatägd industrikoncern med företag i fem affärsområden. Läs mer om oss på protonfinishing.se
Proton Finishing Industripulver AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
Idag (0 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi är alla olika, inte minst vi som jobbar på Stella Rekrytering & Ledarskap AB. Vår samlade erfarenhet och kompetens är vår styrka. Vår ambition är att göra det lätt för dig att hitta rätt. Rätt kandidat - Rätt kompetens - Rätt utmaning Vi erbjuder tjänster inom Rekrytering, Interimslösningar och Ledarutveckling. Med ett starkt utbud, bred erfarenhet och ett stort nätverk vill vi vara en genuin och långsiktig samarbetspartner. Stella Rekrytering & Ledarskap AB ingår i koncernen Huset Invest som är en del av Simonssongruppen - ett familjeägt investmentbolag med sunda värderingar och utpräglat entreprenörskap. Tillsammans skapar vi framgång och strävar efter ständig förbättring.